Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol. Ce au găsit anchetatorii la domiciliul acestuia - AUDIO

 Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol
Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat care a sunat la 112 să anunțe că este bătut de iubită s-a ales cu două dosare penale.

Un bărbat din Dolj, care sunase la 112 să anunțe că este bătut de iubită, s-a dat, de fapt, singur de gol. Polițiștii au stabilit că el fusese cel care își agresase prietena, așa că au emis pe numele lui un ordin de protecție provizoriu și i-au deschis dosar penal pentru violență. Apelul la 112 a fost dat duminică, în jurul orei 14:25.

Bărbatul era de fapt agresorul

Bărbatul de 33 de ani din comuna Vârtop, județul Dolj, a cerut ajutorul polițiștilor pe motiv că iubita lui, în vârstă de 30 de ani, cu care locuiește în Craiova este agresivă și îl lovește. Când oamenii legii au ajuns, însă, la locuința în care cei doi locuiesc cu chirie, oamenii legii au aflat că agresorul era, de fapt, chiar bărbatul care îi chemase. Între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă.

Citește și: Un fost polițist, specializat în furturi. Tânărul de 24 de ani s-a „alăturat” taberei adverse și a dat nouă spargeri în doar patru luni

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în cursul zilei, între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă", transmite IPJ Dolj.

 Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol
Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu și a fost deschis şi un dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Citește și: Dimineața Nebună: Eroină la vârsta de 91 de ani. O bunicuța a oprit un jaf la o bancă unde venise să-și ridice pensia: ”Mi-am făcut doar datoria”- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.