Stiri

Dimineața Nebună: CJ Timiș a cumpărat umbrele, căni și termosuri pentru promovarea instituției. Valoarea depășește suma de 20.000 de euro - AUDIO

CJ Timiș a cumpărat umbrele, căni și termosuri
CJ Timiș a cumpărat umbrele, căni și termosuri [Sursa foto: PixaBay]
Umbrele, insigne, căni și termosuri sunt noile achiziții înainte de Crăciun la Consiliul Județean Timiș.

Consiliul Județean Timiș (CJT) a cumpărat prin achiziție directă sute de obiecte pentru promovarea instituției. Valoarea acestora depășește suma de 20.000 de euro. Potrivit reprezentanților, acestea „au ca scop promovarea imaginii și consolidarea identității vizuale a instituției în interiorul și exteriorul acesteia”. Mai exact, Consiliul Județean Timiș a cumpărat 350 de umbrele personalizate. De asemenea, instituția mai achiziționează și 350 de seturi formate din cană și termos.

„Produsele de promovare personalizate au ca scop promovarea imaginii și consolidarea identității vizuale a instituției în interiorul și exteriorul acesteia.

Acestea vor fi folosite de către angajații aparatului de specialitate a CJ Timiș, consilieri județeni, jurnaliști și persoane terțe invitate la evenimentele organizate de instituție. Produsele vor fi personalizate cu sigla și numele instituției. Achiziția acestora a fost efectuată în format electronic, prin intermediul platformei SICAP”, a declarat Loredana Lungu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Timiș.

Umbrele
Umbrele[Sursa foto: PixaBay]

Achiziții înainte de Crăciun la Consiliul Județean Timiș

Firma care urmează să le livreze trebuie să se asigure că umbrelele sunt de dimensiuni 105/88 centimetri, cu vârf și mâner curbat din lemn, deschidere automată, culoare gri, sistem antivânt, spițe durabile din oțel, material RPET, cadru fibră de sticlă. Prețul unei umbrele este de 73,97 lei cu TVA. În total, cele 350 de umbrele costă 25.889 de lei cu TVA, adică 5.200 de euro. 

Citește și: Un oraș din România va înlocui artificiile de Revelion cu un spectacol de drone și lasere. Care este explicația

Administrația județeană mai cumpără și 300 de insigne metalice turnate personalizate.

„Insigne/pin-uri, din material metalic premium, cu bază argintie, de înaltă calitate, foarte rezistente, turnate, galvanizate, emailate policromie, spate și lateral culoare neagră, formă stemă/ scut cu dimensiune 22 mm (h), sistem de prindere tip „butterfly clutch”, adică ac și fluture, ambalate individual în cutii de plastic cu capac transparent și bază neagră, având în interior perniță neagră buretată”, este cerința CJT pentru firma de la care le-a cumpărat.

Citește și: Dimineața Nebună: Autoritățile din Amsterdam vor să mute Cartierul Roșu într-un mall erotic

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.