Stiri

Dimineața Nebună: Rechin alungat cu mopul pe o plajă din Turcia - AUDIO

Rechin alungat cu mopul pe o plajă din Turcia
Rechin alungat cu mopul pe o plajă din Turcia [Sursa foto: Captură video]
Un bărbat a alungat un rechin de pe o plajă aglomerată din Turcia, lovindu-l cu un mop în cap. Imaginile au ajuns virale pe internet!

Turiștii de pe o plajă din Turcia au intrat în panică după ce aripa unui rechin a fost zărită în mare, lângă un grup de persoane care se aflau în apă. În imaginile apărute pe reţelele sociale se vede cum oamenii se panichează şi se retrag pe mal. Un bărbat rămâne în apă, ia un mop şi îndepărtează ţiparul, confundat de oameni cu un rechin.

Rechin alungat cu mopul pe o plajă din Turcia
Rechin alungat cu mopul pe o plajă din Turcia[Sursa foto: Captură video]

Rechinul era, de fapt, un ţipar de Mediterana

Scena a fost filmată de pe mal şi a devenit virală. Autorităţile din Marmaris, acolo unde s-a produs incidentul, au venit cu clarificări.  Rechinul era, de fapt, un ţipar de Mediterana, care este complet inofensiv. Turcii nu s-au putut abţine să nu-l ironizeze pe luptătorul cu mop.

Citeste si: Dimineața Nebună: Top zece reclamații făcute de turiști: „Nu ar trebui să permită plaja topless. I-a distras atenția soțului meu, care dorea doar să se relaxeze”

”Peștele care a fost văzut pe plaja publică și despre care s-a crezut că este un rechin era, de fapt, un zărgan (țipar de mare)”,  au spus autoritățile.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună ”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.