Stiri

Dimineața Nebună: O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri! Vecinii sunt terorizați: „Zici că sunt în junglă” - AUDIO

 O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri! Vecinii sunt terorizați
O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri! Vecinii sunt terorizați [Sursa foto: PixaBay]
Locuitorii mai multor blocuri de pe strada Șesul de Sus, din Florești, sunt terorizați de gemetele vecinei, pe care le aud noapte de noapte.

Nopţi albe pentru locuitorii unui cartier din orașul Florești, unde o femeie geme atât de tare în timpul unei partide încât oamenii de la trei blocuri nu se pot odihni. Situația este cu atât mai rea cu cât acţiunea se repetă în fiecare noapte.

Femeia geme în timpul partidei de trezește trei blocuri

Cetățenii de pe strada Șesul de Sus din orașul Florești spun că nu mai au liniște.

Oamenii susţin că femeia nu este prostituată ci doar că îi place prea mult sexul. Aceasta stă la etajul doi al blocului, iar aproape în fiecare seară cetățenii sunt nevoiți să suporte zgomotul desprins parcă din filmele pentru adulți. De asemenea, locuitorii speră că odată cu apariția filmării în spaţiul public, femeia să se simtă.

 O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri! Vecinii sunt terorizați
O femeie geme atât de tare încât se aude de la trei blocuri! Vecinii sunt terorizați[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dimineața Nebună: Un cuplu a transmis din greșeală partida de amor live pe Zoom- AUDIO

„Deci problema este că în Florești sunt doi vecini foarte gălăgioși. Eu înțeleg că au nevoile lor, dar nu în așa hal să îi audă de la 3 blocuri. Sunt și copii mici. Doamne iartă-mă! Toată noaptea zici că sunt în junglă. Vecinilor le este rușine de rușinea lor. Toată noaptea o țin așa! Sperăm să se audă și poate îi va prinde rușinea. Filmarea a fost realizată pe strada Șesul de Sus, în noaptea de luni spre marți, la ora 2:30- 3.00.

Nu e prostituată. Acolo locuiește la etajul 2. Ziua umbla dezbrăcată cu perdeaua trasă. Stau copii și se uită ca la televizor. Locuiește în scara cu Stomatologia Rainbow. Așa cunosc majoritatea blocul. Nu zice nimeni sa nu întreții relații sexuale dar ăștia sunt dezastru. Sper să vadă și vecina postarea să ne putem odihni”, a  spus locatara exasperată.

Citeste si: VIDEO: Poveste bizară de dragoste! Un tânăr susține că are o relație cu propria mașină: „Avem momentele noastre în care lucrurile se încing”

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.