Stiri

Dimineața Nebună: Paznic bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor - AUDIO

Dimineața Nebună: Paznic bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor  - AUDIO
Paznicul unei firme a fost bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor de către doi hoți. Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul?

Bărbatul în vârstă de 66 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara paznic al unei societăți din Vulcan, a fost atacat duminică de către doi bărbați care au sărit peste gardul firmei. Paznicul a fost lovit cu o coadă de mătură, dar a reușit să fugă în ghereta în care stătea de obicei.

Paznicul a fost bătut cu sălbăticie pentru 200 de lei și un telefon mobil

Cei doi bărbați au sărit gardul firmei, de unde au vrut să fure mai multe lucruri. Au fost văzuți de paznic, iar în acel moment au tabarat pe bărbat. L-au lovit cu o coadă de mătură peste mână, iar atunci când a fugit, l-au prins din urmă. Paznicul, un bărbat de 66 de ani, a încercat sa se ascundă, dar nu a scapat. Cei doi atacatori au intrat peste el în gheretă, au continuat să-l lovească, iar la un moment dat, unul dintre ei a ridicat televizorul ce era pe masă și i l-a aruncat în capul paznicului.

Paznic bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor
Paznic bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor

„A fost urmărit de cei doi indivizi, loc unde unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrâgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate, precum și un telefon mobil”, informează IPJ Hunedoara.

Polițiștii din Vulcan i-au identificat pe suspecți, aceștia fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din Vulcan. Magistratii au hotarat sa fie arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile. 

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat din Dolj a sunat la 112 și s-a dat singur de gol. Ce au găsit anchetatorii la domiciliul acestuia- AUDIO
Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.