Stiri

Dimineața Nebună: Un bărbat a încercat să mituiască un polițist, deși acesta dăduse doar un avertisment - AUDIO

Un șofer din Prahova a încercat să mituiască un agent de poliție
Un șofer din Prahova a încercat să mituiască un agent de poliție 
Un bărbat a încercat să mituiască un polițist, deși acesta nici nu dăduse amendă, ci doar un avertisment.

Un șofer din Prahova a încercat să mituiască un agent de poliție cu bani sau reparații auto deși primise doar un avertisment. Conform unui comunicat transmis, miercuri, de Direcţia Generală Anticorupţie- Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Prahova, discuția dintre bărbatul care a încercat să mituiască și polițistul rutier a fost înregistrată prin intermediul dispozitivului body cam din dotarea agentului, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii.

În acest caz, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită, stabilind o pedeapsă de 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendarea executării acesteia pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un polițist din Botoșani, condamnat pentru luare de mită! Judecătorii au decis să meargă la închisoare- AUDIO

Un bărbat a încercat să mituiască un polițist, deși acesta dăduse doar un avertisment
Un bărbat a încercat să mituiască un polițist, deși acesta dăduse doar un avertisment

Tentativă de mită deși primise doar avertisment

Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului formulat în luna martie la SJA de către un lucrător de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova- Postul de Poliţie Blejoi.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat arestat la domiciliu a ieșit din casă și s-a dus să-i spargă ușa cumnatului său- AUDIO

„În data de 25.02.2022, în jurul orelor 19,50, în timp ce îşi exercita atribuţiile de serviciu pe raza comunei Blejoi, judeţul Prahova, un lucrător de poliţie a oprit în trafic un autoturism, pe care anterior îl observase că a virat stânga, încălcând marcajul dublu continuu. În autoturism, pe lângă conducătorul auto, se mai aflau trei persoane, printre care şi inculpatul în cauză, care, după ce agentul de poliţie care a constatat contravenţia şi a întocmit un proces-verbal prin care a aplicat şoferului sancţiunea avertismentului, a încercat să-i ofere agentului de poliţie ‘drept mulţumire’ o sumă de bani. După ce poliţistul a refuzat primirea sumei de bani, inculpatul i-a promis reparaţii la service-ul auto pe care îl deţine”, arată anchetatorii.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.