Stiri

VIDEO: Poveste bizară de dragoste! Un tânăr susține că are o relație cu propria mașină: „Avem momentele noastre în care lucrurile se încing”

Tânărul din America are o relație intimă cu mașina lui
Tânărul susține că are o relație intimă cu propria mașină [Sursa foto: Captură YouTube]
Un tânăr din SUA susţine că este într-o relaţie cu propriul autoturism. Iată povestea neobișnuită dintre cei doi!

Cunoscut sub numele de Nathaniel, tânărul din Arkansas a şocat pe toată lumea când a mărturisit că este îndrăgostit de propria lui maşină, un Chevy Monte Carlo din 1998, scrie  New York Post.

„Am o relație serioasă cu mașina mea. A fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune instantanee. Nu știu de ce simt așa, știu doar că îl iubesc pe Chase.

Întotdeauna ne simțim bine împreună. Avem momentele noastre în care lucrurile se încing… Cred că motivul pentru care nu le spun multor oameni este că nu știu ce reacție voi primi de la ei. Întotdeauna mă gândesc la acel dezgust pe care unele persoane l-ar putea avea. (…) Aș fi îngrijorat și că aș putea avea probleme la muncă”,  a spus Nathaniel.

Tânărul din America are o relație intimă cu mașina lui
Tânărul din America are o relație intimă cu mașina lui[Sursa foto: Captură YouTube]

Îndrăgostit de propriul autoturism: „Îmi place să mă aplec peste capotă”

Şoferul a dezvăluit că a avut o relaţie aparte cu autoturismul său în anul 2012, când a apărut într-un episod al unei emisiuni numită „My strange addiction" (Dependenţa mea ciudată). Imaginile de atunci au devenit acum virale şi sunt postate pe reţelele sociale, făcând înconjurul internetului.  

Tânărul din America are o relație intimă cu mașina lui
Tânărul din America are o relație intimă cu mașina lui[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dimineața Nebună. O femeie susține că a fost răpită de extratereștri de 52 de ori: „Mi-au lăsat urme pe corp”. Audio

Îmi place să mă aplec peste apărătoare și peste capotă și să mă apăs pe el. Una dintre cele mai îndrăzneţe poziţii este ca eu să fiu sub el ”, a spus Nathaniel despre modul în care se iubeşte cu vehiculul său, pe care l-a catalogat ca fiind un bărbat și l-a numit cu afecțiune „Chase”

Citeste si: Dimineața Nebună. Un bărbat din India a divorțat de soția sa după ce i-a gătit supă la plic în fiecare zi. Audio

Nathaniel suferă de obiectofilie, o afecţiune prin care indivizii dezvoltă sentimente sexuale sau romantice puternice pentru un anumit obiect neînsuflețit. De asemenea, unii academicieni au teoretizat că afecțiunea ar putea fi legată de autism.

Tânărul din SUA a povestit că a început să fie atras sexual de mașini încă din adolescență, însă nu a simțit dragoste adevărată până nu l-a întâlnit pe Chase.

„Sunt foarte supărat atunci când e lovit sau zgâriat. Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Chase, mi s-ar opri inima. (…) O să-l iubesc până la moarte. Nu l-aș schimba pentru nimic în lume”,  a mai spus tânărul