Stiri

Dimineața Nebună: O contabilă a luat ilegal 300 de credite! Femeia a falsificat până și semnătura fiicei sale pentru un împrumut - AUDIO

O contabilă a luat ilegal 300 de credite
O contabilă a luat ilegal 300 de credite
O contabilă din judeţul Alba a luat ilegal sute de credite.

Caz incredibil în județul Alba! O contabilă din orașul Abrud a fost condamnată la 3 ani și 5 luni de închisoare pentru că a falsificat mai multe semnături, inclusiv pe cea a fiicei sale, pentru a obține credite. În total, femeia a luat nu mai puțin de 300.

A falsificat până și semnătura fiicei sale

Aneta Dinu a păcălit-o până și pe fiica sa, care ocupa funcția de director al sucursalei.

Contabila i-a falsificat semnătura pentru a obține un credit în valoare de 150.000 lei, cu o perioadă de rambursare de 120 luni.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat a încercat să mituiască un polițist, deși acesta dăduse doar un avertisment- AUDIO

O contabilă a luat ilegal 300 de credite
O contabilă a luat ilegal 300 de credite

Anterior acordării împrumutului, actele au fost verificate de conducerea unităţii, fără a se cunoaşte că în prealabil acestea au fost falsificate, respectiv că s-ar fi semnat de altă persoană în numele solicitanţilor/giranţilor contractelor de împrumut. În urma încheierii acestor contracte, până în cursul anului 2017 a achitat

ratele şi dobânzile care rezultau din acele contracte. Ulterior, nu a mai reușit să plătească, iar instituția de credit s-a îndreptat împotriva giranților, care nu știau nimic despre faptul că ar fi semnat pentru a gira un astfel de împrumut.

Din primele informații, acesta este al doilea dosar de înșelăciune al contabilei, care a fost condamnată definitiv, anul trecut, la închisoare cu executare pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave.

Potrivit autorităților, în perioada 2010 – 2017, femeia a obținut ilegal credite pe numele a 361 de persoane şi a folosit o parte din bani în interes personal.

 O contabilă a luat ilegal 300 de credite
O contabilă a luat ilegal 300 de credite

Citeste si: Irina Rimes, nevoită să facă un credit la bancă: „Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.