Stiri

Dimineața Nebună: Hoții i-au furat oile lui Gigi Becali - AUDIO

Hoții i-au furat oile lui Gigi Becali
Hoții i-au furat oile lui Gigi Becali [Sursa foto: Facebook]
Trei oi ale lui Gigi Becali au fost furate de hoţi cu o maşină de pe câmp. Prejudiciul reclamat este de 1.500 de euro.

Poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un bărbat că vineri i-au fost sustrase trei oi care se aflau la păşunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, judeţul Ilfov. Potrivit unor surse, proprietarul oilor ar fi omul de afaceri Gigi Becali, scrie Agerpres.

Incidentul a avut loc vineri, cu două zile înaintea meciului pe care FCSB l-a jucat împotriva Rapidului, scor 3-1, în etapa a 17-a din Superliga, iar făptașii au fost prinși rapid.

Cei trei suspecți de furt au intrat cu o mașină pe câmpul unde se aflau la păscut oile lui Gigi Becali, au luat trei patrupede care valorează 1.500 de euro, iar apoi au dispărut.

Hoții i-au furat oile lui Gigi Becali
Hoții i-au furat oile lui Gigi Becali[Sursa foto: PixaBay]

Hoțul care conducea mașina nu avea permis

Poliția a fost alertată sâmbătă, după ce ciobanul angajat de omul de afaceri a realizat că îi lipsesc trei oi.

După ce au reușit să-i prindă pe bărbații care i-au furat oile lui Gigi Becali, oamenii legii au constatat faptul că hoțul care a condus mașina nu avea permis. 

”La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei.  La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

Gigi Becali
Gigi Becali

Citeste si: Dimineața Nebună: Primarul Vasile Laba, dat pe mâna Curții de Apel Cluj. Este acuzat de avere nejustificată: „Nu erau banii mei, ci ai cumnatului”- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali, a cărui familie s-a ocupat dintotdeauna cu creșterea oilor, povestea că aceste animale îi aduc cele mai mari satisfacții. El spunea că nici fotbalul și nici afacerile nu se compară cu timpul petrecut, pe pășune, alături de oile sale. Gigi Becali spunea că aceasta este pasiunea sa, să-și vadă animalele în fiecare zi.

Citeste si: Surpriză totală! Ce i-a zis Gigi Becali lui Ilie Dumitrescu în direct! Totul se întâmpla la pauza meciului FCSB-West Ham! ”Glumești!”

„Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm. Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este”, spunea Becali în luna mai.