Stiri

Dimineața Nebună. Gigi Becali a stropit cu agheasmă Calea Victoriei după parada Pride 2022. Audio

Dimineața Nebună. Gigi Becali a stropit cu agheasmă Calea Victoriei după parada Pride 2022. Audio
Gigi Becali a ieșit la un protest organizat de Frăția Ortodoxă în weekend-ul acesta, după parada Pride.

Weekend-ul acesta, în București a avut loc parade anuală Pride. Aproape 15.000 de persoane au luat parte la acest eveniment sâmbăta trcută, eveniment prin care au vrut să sublinieze că oamenii nu au o singură orientare sexuală. La scurt timp de la aceasta paradă, Gigi Becali a pornit un manifest împotriva cumunității LGBTQ.

Citeste si: Gigi Becali, reacție tranșantă după extrădarea Elenei Udrea: "Trebuie să-i dea drumul acasă, să-și vadă copilul!"

Gestul incredibil făcut de Gigi Becali după parada Pride. A mers pe Calea Victoriei și a dat cu agheasmă

Finanţatorul FCSB a participat la un protest organizat de Frăţia Ortodoxă, alături de alți 100 de participanți, printtre care și preoți.

 Aceștia s-au rugat și au stropit cu agheasmă locurile prin care au mers cei care militează pentru sexualitatea diferită a oamenilor. Protestul a început la Biserica Sfântul Nicolae Tabacu, situată pe Calea Victoriei, în sectorul 1 al Capitalei şi a urmat apoi drumul pe care cu o zi în urmă s-a desfăşurat manifestaţia comunităţii LGBTQ.

Dimineața Nebună.  Gigi Becali a stropit cu aghiasmă Calea Victoriei după parada Pride 2022. Audio
Gigi Becali a stropit cu aghiasmă Calea Victoriei după parada Pride 2022 [Sursa foto: Radio Impuls ]

Protestatarii, care au venit cu icoane şi cu steagul României, au cântat cântece religioase şi au stropit cu agheasmă, conform Libertatea, informează Adevărul

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună.