Stiri

Dimineața Nebună: Cazul unui român care a plecat la furat la o zi după ce a aterizat în Anglia.Tânărul a reușit o „performanță” greu de egalat - AUDIO

Un român a aterizat vineri în Anglia, sâmbătă a mers la furat și luni a fost condamnat
Cazul unui român care a plecat la furat la o zi după ce a aterizat în Anglia. [Sursa foto: PixaBay]
Un român a aterizat vineri în Anglia, sâmbătă a mers la furat și luni a fost condamnat.Trucul inutil la care a recurs.

Un tânăr de 20 de ani din România a fost arestat şi condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul Nottingham la doar patru zile după ce intrase în Marea Britanie. Leonard Valter Tudor a aterizat în Regatul Unit vineri, sâmbătă a comis un furt, iar luni a intrat la închisoare.

Tânărul de naționalitate română a plecat în Anglia pentru a se întâlni cu o altă persoană.

A doua zi a fost prins încercând să fure bunuri în valoare de 508 lire sterline de la un magazin TK Maxx din Nottingham, relatează Daily Mail, citând documente juridice.

Cazul unui român care a plecat la furat la o zi după ce a aterizat în Anglia.
Cazul unui român care a plecat la furat la o zi după ce a aterizat în Anglia.

Citește și: Dimineața Nebună: Ministrul apărării ucrainean, Oleksii Reznikov, a anunțat o „mobilizare parțială” a țânțarilor de luptă- AUDIO

Românul a fost prins şi condamnat la închisoare la doar câteva zile după ce a ajuns în Marea Britanie

Planul său nu a funcționat însă, iar bărbatul a fost oprit de agenții de pază și toate bunurile furate de acesta au fost recuperate. Un judecător a decis să fie reținut 16 săptămâni într-o instituție pentru infractorii tineri. Potrivit Nottingham Live un complice al său a reușit să evite arestarea.

”La audiere, inculpatul a spus că a aterizat în țară cu o zi înainte.

A mers la o adresă în Doncaster pentru a găsi de lucru. A fost abordat de un alt român pe care nu-l cunoaște. I s-a sugerat să meargă în Nottingham să fure dintr-un magazin și a recunoscut că a furat acele produse din magazin.” a declarat Sanjay Jerath, procuror.

Citește și: Dimineața Nebună: Google va plăti 4 milioane de dolari după ce a urmărit locația utilizatorilor fără ca aceștia să știe- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.