Stiri

Dimineața Nebună. Elicopter al Armatei Române, obligat să aterizeze forțat după ce a rămas fără un motor

Dimineața Nebună. Elicopter al Armatei Române, obligat să aterizeze forțat  după ce a rămas fără motor
Dimineața Nebună. Elicopter al Armatei Române, obligat să aterizeze forțat după ce a rămas fără motor [Sursa foto: PixaBay]
Un elicopter a fost nevoit să aterizeze forțat în timpul unui exercițiu după ce a rămas fără motor.

Un elicopter IAR 330 SOCAT al Forțelor Aeriene Române a rămas fără unul dintre motoare în timpul unui exercițiu internațional cu luptători din Forțele speciale. Astfel, piloții au fost nevoiți să aterizeze imediat, fără ca vreunul dintre piloți să fie răniți. Zborul cu aparatele IAR 330 a fost reluat abia după verificarea întregii flote. 

Citeste si: Dimineaţa Nebună: Un bărbat din California a avut surpriza vieții când în casa lui a găsit o familie de urși

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul Dimineața Nebună și poți asculta sau re-asculta întregul moment AUDIO aici. 

Dimineața Nebună. Aviatorii militari americani vor primi „pamperşi” speciali. AUDIO 

Aviatorii militari amricani vor primi un nou set de „pamperşi” pentru cursele de lungă durată în care vor pleca. Acestea vor putea fi folosite inclusiv de femeile pilot și sunt denumite „dispozitive pentru uşurarea vezicii în timpul zborului”, informează  Digi 24

Aviația militară din SUA a recunoscut că vechile scutece folosite de militari nu erau potrivite pentru cursele lungi, motiv pentru care militarii, mai ales femeile, evitau să se mai hidreateze pentru a minimiza riscul de a merge la toaletă des.

Dimineața Nebună. Elicopter al Armatei Române, obligat să aterizeze forțat după ce a rămas fără un motor
Dimineața Nebună. Elicopter al Armatei Române, obligat să aterizeze forțat după ce a rămas fără un motor

Citeste si: Dimineața Nebună: Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca: ”Astfel de momente sunt de neacceptat”

Noile scutece care vor fi folosite de către piloţii militari americani se numesc  „Omni Gen. 3 Skydrate”  şi reprezintă o variantă îmbunătăţită a vechiului „dispozitiv pentru uşurarea vezicii în timpul zborului” (în engleză: „in-flight bladder relieef device”) folosit până în prezent. 

Citește continuarea și ascultă materialul AUDIO aici