Stiri

Dimineața Nebună: Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca: ”Astfel de momente sunt de neacceptat”

Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca
Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca [Sursa foto: Captură YouTube]
Jandarmeria Română își cere scuze public după ce la defilarea de la Cluj-Napoca jandarmii care au participat la paradă nu au fost deloc sincronizați.

De Ziua Națională a României, în mai multe orașe din țară au avut loc ceremonii religioase și militare solemne, însă sărbătoarea nu a fost la fel de respectată în toate orașele. Jandarmii care s-au aflat în blocul de defilare la parada de 1 Decembrie de la Cluj-Napoca au fost ținta ironiilor pe rețelele sociale, din cauza faptului că nu s-au sincronizat în timpul defilării. Tototată, în filmările realizate de românii care urmăreau curioși parada, pot fi surprinși bărbați în uniforme care nici măcar nu ridică brațul. 

Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca
Jandarmeria Română își cere scuze pentru defilarea paradei de la Cluj-Napoca[Sursa foto: Captură YouTube]

Jandarmeria: ”S e vor face verificări asupra modului de selecție și antrenament al militarilor”

După ce imaginile au ajuns virale în mediul online, Jandarmeria Română a transmis, miercuri, că își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat.

În plan intern se vor face verificări asupra modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”
, anunță Jandarmeria Română.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin, în matinalul „Dimineața Nebună”.