Stiri

Dimineața Nebună: Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase - AUDIO

Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase
Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat de 70 de ani din județul Vrancea a fost înșelat timp de doi ani de o femeie căreia i-ar fi trimis sume de bani în valoare de 300.000 de lei. Femeia a fost trimisă în judecată!

O telenovelă demnă de un scenariu de film se derulează de câțiva ani într-o comună din Vrancea. Povestea a ieșit la iveală după ce în 2018, un bărbat, care în prezent are 70 de ani, a dezvăluit ca a fost înșelat timp de doi ani de o femeie căreia i-a trimis sume de bani în valoare totală de 308.650 lei. Dacă iniţial părea doar o escrocherie, între cei doi s-a dovedit a fi şi o poveste de amor. 

Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase
Cum a ajuns un bătrân de 70 de ani să plătească 300.000 de lei pentru servicii amoroase[Sursa foto: PixaBay]

Bătrânul de 70 de ani, determinat să-i trimită femeii diverse sume de bani

Conform surselor, bărbatul punea banii într-o pungă de plastic în care depozita și bunuri alimentare și le trimitea cu microbuzul la adresele indicate de femeie. Bătrânul a declarat la poliție că a fost convins să trimită banii pentru intervenții chirurgicale, pentru înmormântarea tatălui și mamei biologice a femeii, pentru acte notariale, cărți funciare pentru dezmembrări terenuri, pentru reparații la mașină și apartamentul din București. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat din Râmnicu Vâlcea, la un pas de infarct după ce a aflat cât e impozitul pe maşină: „Pentru sărăcia aia trebuie să dau atâţia bani?”

În plus, bărbatul s-a mai folosit și de metoda ”accidentul”, în sensul că a cerut bani pentru a rezolva problemele unei persoane foarte cunoscute care ar fi suferit sau a provocat un accident de mașină.

Victima a ținut o evidență strictă a banilor trimiși femeii.

În urma anchetei derulate s-a stabilit că victima a fost determinată de femeie să îi trimită diverse sume de bani de nu mai puţin de 278 de ori! 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”.