Stiri

Dimineața Nebună. Misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti. AUDIO

Dimineața Nebună. Misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti. AUDIO
Dimineața Nebună. Misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti. AUDIO [Sursa foto: Facebook]
Matinalii au incercat astazi impreuna cu ascultatorii sa rezolve misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti

Un bursuc a apărut pe o stradă din sectorul trei al capitalei şi a fost salvat de un medic veterinar. Animalul fugea printre blocuri şi maşini, aşa că a fost tranchilizat şi prin de specialiştii de la Fundaţia Visul Luanei. Bursucul va mai sta câteva zile la sediul fundației pentru o evaluare completă a stării sale de sănătate după care va fi eliberat în sălbăticie, scrie Europa Fm.

Dimineața Nebună. Misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti. AUDIO
Dimineața Nebună. Misterul bursucului aparut intr-o parcare din Bucuresti. AUDIO[Sursa foto: Facebook]

Medicii veterinari explică despre apariţia animalului în oraş că nu este una neobişnuită doar că nimeni nu ştie de unde a venit.

Impulsioniştii au încercat să explice apariţia bursucului în oraş, iar acestea au fost răspunsurile lor. 

   

Citeste si: Dimineața Nebună. Un tânăr de 21 de ani a bătut orice record: 15 amenzi într-o noapte. Cum a reușit „performanța”. Audio

Ce spun medicii veterinari despre apariţia bursucului în Bucureşti: „Nu este neobișnuit”

„Nu e neobișnuit ca un bursuc să apară într-un oraș. În vestul Europei se întâmplă des, mai puțin însă la noi. Bursucii se adaptează repede mediului urban și nu reprezintă un pericol pentru om. Nu știm sigur de unde a venit. Dacă venea dinspre Văcărești ar fi trebuit să traverzese Splaiului, ceea ce e dificil, că e foarte aglomerat.

Dacă venea de la periferie, era o distanță mare de parcurs”, a precizat Oana Vasiliu. 

Nu uitați că mai multe materiale audio din matinalul Dimineața Nebună poți regăsi și în secțiunea Emisiuni/ Dimineața Nebună. Acolo te ținem la curent cu cele mai tari momente din matinal. Însă nu uiat că Mishu și Cosmin te așteaptă pe frecvențele Impuls de luni până vineri de la 7:00 la 10:00.