Stiri mondene

Dimineața Nebună: Cristiano Ronaldo, tratat regește în Arabia Saudită. Starul portughez este cazat în cel mai luxos apartament - AUDIO

Cristiano Ronaldo, tratat regește în Arabia Saudită
Cristiano Ronaldo, tratat regește în Arabia Saudită [Sursa foto: Facebook]
Cristiano Ronaldo va trăi în lux pe durata șederii sale în capitala Riad. Iată cum arată locuința în care s-a mutat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria fotbalului atunci când a semnat contractul cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită. Celebrul fotbalist va trăi în lux pe durata șederii sale în capitala Riad, potrivit Daily Mail. După ce a fost primit ca un mare star în această țară, fostul star de la Manchester United și-a ales și un apartament de lux pentru a locui împreună cu familia sa.

Are 17 camere și se întinde pe două etaje. 

Cristiano Ronaldo este cazat în cel mai luxos apartament din Arabia Saudită
Cristiano Ronaldo este cazat în cel mai luxos apartament din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ocupă unul dintre cele mai bune apartamente pe care le poate oferi Riadul

Fotbalistul a primit o zonă specială, “Kingdom Suite”, una dintre cele mai bune din clădirea de 99 de etaje. 

„Locuința oferă o priveliște de neuitat asupra orașului Riad. Cea mai nouă suită se întinde pe etajele 48 și 50 ale hotelului, cu o cameră de zi înaltă, un birou privat, o sală de mese și o sală media”, se arată în prezentarea hotelului despre

„Kingdom Suite”.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, imagini inedite din vacanța în Dubai! Iubita fotbalistului, însărcinată cu gemeni: „Atât de mândră de familia mea frumoasă”

Se pare că totalul costurilor cu cazarea pentru Ronaldo la Four Seasons Kingdom Tower însumează nu mai puțin de 250 000 de lire sterline. Deocamdată, starul portughez și însoțitorii săi vor fi cazați la hotelul „Four Season”, considerată cea mai importantă clădire din capitala Arabiei Saudite, datorită arhitecturii care captează privirea.

Amintim că Cristiano Ronaldo a semnat un contract până în anul 2025 cu Al-Nassr și primește cel mai mare salariu oferit vreodată unui jucător de fotbal, 200 de milioane de euro anual.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de نادي النصر السعودي (@alnassr_fc)

Citește și: Louis Vuitton a publicat imagini din culisele reclamei virale cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat, de fapt, la filmările campaniei

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.