Stiri mondene

Cristian Ronaldo, gestul viral după care Coca-Cola a pierdut 4 milioane de dolari

Cristian Ronaldo, gestul viral după care Coca-Cola a pierdut 4 milioane de dolari
Cristian Ronaldo, fotbalistul de 36 de ani, a făcut un gest inedit în conferința de presă dinaintea meciului Portugalia - Ungaria.

De-a lungul carierei sale sportive, Cristiano Ronaldo nu a ascuns niciodată faptul că este adeptul unei diete sănătoase. Sportivul în vârstă de 36 de ani a mutat două sticle de Coca- Cola în timpul unei conferințe de presă de la Budapesta, luni, înaintea meciului împotriva Ungariei, iar gestul său a devenit viral în scurt timp. 

Sportivul a fost suprins de camerele de filmat în timp ce se agite pa scaun, apoi, cu un gest foarte ușor de înțeles, Ronaldo a dat la o parte sticlele de suc și le-a luat pe cele de apă în fața sa spunând:  „Beți apă!”.

 Gestul fotbalistului care a devenit viral pe toate rețelele sociale a provocat pierderi de 4 milioane de dolari pentru Coca-Cola, având un impact negativ asupra companiei.

Cristian Ronaldo, gestul după care Coca-Cola a pierdut 4 milioane de dolari
Cristian Ronaldo[Sursa foto: Captură YouTube]

Coca- Cola, prima reacție după gestul lui Cristian Ronaldo. De ce nu poate fi sancționat Ronaldo 

Cu toate că gestul fotablistului a adus pierderi mari companiei, se pare că Ronaldo nu poate fi tras la răspundere de companie, dintr-un motiv foarte simplu: la conferințele de presă jucătorilor le este oferită apă, Coca Cola și Coca Cola zero, iar fiecare poate alege ce sa bea. 

Campania „Coca-Cola” a avut prima reacție după gestul lui Cristian Ronaldo de la conferința de presă, când a mutat două sticle de suc din cadru și le-a recomandat tuturor să bea apă. „Toată lumea are dreptul să-și aleagă băutura preferată”, au transmis reprezentanții Coca-Cola.

Astfel, deși gestul lui Ronaldo a lezat imaginea Coca Cola, care a pierdut 4 miliarde de dolari prin scăderea imediată a acțiunilor, împotriva lui nu se poate lua nicio măsură oficială, pentru că portughezul s-a încadrat în termenii oficiali ai înțelegerii dintre compania americană și forul fotbalistic european, informează Ziare.com.