Stiri mondene

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere: „Cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez  [Sursa foto: Instagram]
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec în prezent prin cele mai cumplite momente pe care le poate resimți un părinte. Unul dintre gemenii lor a murit la naștere!

În octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Fotbalistul și partenera sa de viață au devenit ieri, 18 aprilie, părinți pentru a doua oară. Din nefericire, băiețelul lor a murit la naștere, așa cum cei doi au anunțat în mediul online.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere

Citeste si: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, imagini inedite din vacanța în Dubai! Iubita fotbalistului, însărcinată cu gemeni: „Atât de mândră de familia mea frumoasă”

„Cu cea mai mare durere trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.  Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru! Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez pe reţelele de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Val de susținere pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez 

Marcus Rashford, colegul portughezului din atacul lui Manchester United, nu a rămas indiferent la tragedie și a ținut să-l sprijine pe Cristiano: „Gândurile mele sunt cu tine și Georgiana, frate! Îmi pare atât de rău!”.

Echipele la care a evoluat Cristiano Ronaldo de-a lungul carierei sale și-au exprimat la rândul lor sprijinul.

„Durerea ta este și durerea noastră. Vrem să transmitem iubire și putere ție și familiei tale în acest moment dificil”, a fost mesajul postat de Manchester United.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că unul dintre gemenii lor a murit la naștere
Cristiano Ronaldo [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristian Ronaldo, gestul viral după care Coca-Cola a pierdut 4 milioane de dolari

„Multă putere, Cristiano! Întreaga familie de la Sporting este alături de tine”, au scris cei de la Sporting Lisabona, clubul pentru care portughezul a debutat în fotbalul mare.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către voi și familia voastră în această perioadă complicată”, au scris și italienii de la Juventus.