Stiri

Dimineața Nebună: Un avion a decolat fără 55 de pasageri. Oamenii au fost uitați pe pistă: ”Cea mai îngrozitoare experiență” - AUDIO

Un avion a decolat fără 55 de pasageri.
Un avion a decolat fără 55 de pasageri. [Sursa foto: PixaBay]
55 de pasageri au fost uitaţi într-un autobuz pe pista aeroportului din Bangalore în timp ce avionul lor a decolat.

Cei 55 de pasageri au rămas blocaţi într-un autobuz luni dimineaţa pe pista aeroportului din Bangalore, în timp ce zborul lor G8 116 a decolat spre New Delhi. Ulterior, pasagerii au fost transferaţi la un alt zbor spre New Delhi circa patru ore mai târziu, după ce au fost duși înapoi în terminal, li s-au eliberat noi cărți de îmbarcare și au fost nevoiți să treacă din nou prin controlul de securitate.

Un avion a decolat fără 55 de pasageri.
Un avion a decolat fără 55 de pasageri.[Sursa foto: PixaBay]

„Zborul G8 116 (BLR-DEL) a plecat lăsând pasageri pe pistă! Peste 50 de pasageri aflați într-un autobuz au fost lăsați pe pistă, iar avionul a decolat după ce se îmbarcaseră doar pasagerii dintr-un alt autobuz. Go First doarme? Nu se fac verificări de bază”, a scris Satish Kumar pe Twitter.

Citește și: Dimineața Nebună: Un bărbat a furat tot pavajul unei străzi din Germania și l-a vândut pe internet. Unde se ascundea, în timp ce polițiștii îl căutau- AUDIO

Avionul a luat bagajele și a decolat fără ei

Pasagerii aveau cărţile de îmbarcare şi etichetele pentru bagaje, însă bagajele lor au plecat cu zborul planificat, în timp ce ei au fost lăsaţi pe pistă din cauza unor probleme de comunicare între personalul de la sol şi echipaj. 

Cea mai îngrozitoare experiență cu Go First. La 5.35 am m-am urcat în autobuz. La 6.30 am încă eram în autobuz, înghesuit cu alți peste 50 de pasageri. Zborul G8 116 a decolat, abandonând peste 50 de pasageri”, a povestit un alt internaut pe Twitter.

Un avion a decolat fără 55 de pasageri.
Un avion a decolat fără 55 de pasageri.[Sursa foto: PixaBay]

Un purtător de cuvânt al Go First a declarat că incidentul este în curs de investigare. Potrivit acestuia, 53 de pasageri au fost preluaţi de un zbor ulterior, operat de o altă companie aeriană, iar doi au optat pentru rambursarea preţului biletelor.

Citește și: Dimineața Nebună: Vești importante pentru români. Când vor fi eliberate buletinele electronice și care sunt principalele modificări- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.