Stiri

Dimineața Nebună: Armata rusă a reușit să-i amuze pe ucraineni. Unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs - AUDIO

Unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs
Unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs [Sursa foto: Captură video]
Ucrainenii s-au amuzat de metoda rușilor de a coborî tancul din tren, distrus înainte de a intra în luptă.

Ministerul ucrainean al Apărării a anunțat că forțele Moscovei au pierdut 24 de tancuri duminică. Însă unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs după ce a pierdut lupta înainte de a o începe. Ministerul Apărării din Ucraina a postat și o înregistrare videp pe contul de Twitter al instituției. Videoclipul a surprins momentul în care un tanc prins cu un cablu de tragere de un alt tanc este tras din tren în condiții de iarnă.

Operațiunea s-a terminat în câteva secunde pentru că tancul care trebuia coborât pe șenile a căzut în zăpadă. 

Unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs
Unul din tancurile rușilor a stârnit hohote de râs[Sursa foto: Captură video]

Soldații au fost ironizați de Ministerul Apărării de la Kiev

Ministerul Apărării de la Kiev i-a ironizat pe ruși. Oficialii chiar au amenințat forțele ruse că ar putea confisca toate echipamentele militare pe care le lasă în urma lor. „Nu că ne plângem.

Dar, pe viitor, cerem ca rușii să fie mai atenți la descărcarea echipamentelor militare. Și să țină minte că fiecare vehicul blindat este un potențial echipament de împrumut-închiriere pentru armata Ucrainei”
.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

 

Ucraina a mai ironizat forțele ruse

Nu este prima dată când Ucraina a ironizat Rusia pe rețelele sociale. Forțele ucrainene au descoperit, în luna septembrie, o cantitate mare de muniție care a fost îngropată de ruși. Ulterior, ministerul a transmis pe Twitter că Ucraina nu primește daruri din partea Rusiei și că va trimite înapoi fiecare obuz găsit.

Citește și: Dimineața Nebună: Un întreg punct de frontieră a rămas fără curent, după ce un muncitor a tăiat un cablu din greșeală- AUDIO

Tot în luna septembrie a apărut în mediul online un videoclip în care retragerea trupelor ruse a fost ironizată. „ Curățenia nu este cea mai mare virtute a armatei ruse ”.