Stiri

Dimineața Nebună: Într-un oraș din România au fost puse luminițele de sărbători. Oamenii se plimbă printre decorațiuni îmbrăcați de vară - AUDIO

Înr-un oraș s-au instalat decorațiunile de Crăciun
Înr-un oraș s-au instalat decorațiunile de Crăciun [Sursa foto: Facebook]
Un oraș din România a dat startul pregătirilor de sărbători.

Cu 86 de zile înainte de sărbători, Craiova are deja luminițe și decorațiuni de sărbătoare. Aproape toate ghirlandele de Crăciun au fost montate, în timp ce oltenii se plimbau în centrul orașului în pantaloni scurți și cu ochelari de soare.

"Ne-am gândit să extindem iluminatul festiv de sărbători și în alte cartiere. Vom intra și anul acesta în competiția europeană pentru cel mai frumos târg de Crăciun" a declarat Lia-Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Un senator a intrat cu calul în Parlament! Cum și-a explicat gestul: „Dacă pisicile și câinii au voie, eu de ce nu pot intra cu animalul meu?”

De asemenea, Olguța Vasilescu a menționat că nu ar fi posibilă închiderea luminițelor anul acesta, după ce anul trecut, orașul a intrat în top 10 al celor mai frumoase târguri de sărbători din Europa. 

Un oraș din România a dat startul pregătirilor de sărbători.
Un oraș din România a dat startul pregătirilor de sărbători.[Sursa foto: Facebook]

În Craiova s-au instalat decorațiunile de Crăciun

În Bănie leandrii sunt înfloriți, există palmieri, dar și fântânii pornite. Chiar și așa, încă de la primele ore ale dimineții, angajații primăriei au dat startul pregătirilor decorului pentru Târgul de Crăciun. În doar câteva ore au apărut primele lumințe, ghirlande și globulețe. Chiar dacă au fost montate atât de devreme, la finalul lunii septembrie, luminile nu se vor aprinde în oraș până la jumătatea lunii noiembrie.

Citeste si: Dimineața Nebună: „Visul american”, cea mai lungă mașină din lume, a intrat în Cartea Recordurilor- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.