DJ-ii Impuls

Cosmin Dimăncescu

Cosmin Dimăncescu este unul dintre veteranii Radio Impuls, fiind în echipă de „20 de ani frumoși și sănatoși, cu mici pauze, dar prima dragoste nu se uită niciodata!”, după cum ne spune chiar el.

Realizatorul Dimineața Nebună a început să lucreze la Radio Impuls în toamna anului 2001 și deși a trecut atât de mult timp, își amintește acele zile de parcă ar fi fost ieri. 

„Se întâmpla prin 2001, toamna, un concurs la Radio Impuls! Atunci se înființase acest Radio care de 20 de ani face istorie la Cluj Napoca și nu numai. Mai nou, România ascultă Impuls! Eu nu o privesc ca pe o meserie, este un mod de viață!”, povestește Cosmin Dimăncescu. 

Cosmin Dimăncescu: Când deschid microfonul îmi închipui că stau de vorbă cu prietenii mei

Cosmin Dimăncescu nu se vede făcând altceva în afară de radio și se simte în largul lui în mijlocul echipei de la Radio Impuls și „alături de ascultători” ca într-o adevărată familie. Acest sentiment îl ajută să abordeze natural, relaxat, orice subiect.  

„Mi-am dezvoltat capacitatea de a vorbi în public fără emoții! Când deschid microfonul, îmi închipui că stau de vorbă cu prietenii mei!”, mai spune Cosmin despre experiența la radio. 

Își amintește cu exactitate primele cuvinte spuse în direct: „Bună dimineața, Deva!”, despre momentele frumoase la radio, dar și despre cele mai puțin frumoase.

Fiecare dintre noi are parte de momente stânjenitoare în viață, însă Cosmin a pățit-o rău de tot într-una dintre emisiile sale. Prezentatorul ne-a povestit cum a uitat microfonul deschis într-o zi în care nu era tocmai în cea mai bună formă și ce a urmat... dar mai bine să-l lăsăm pe el: „Eram la Radio Deva, acolo unde de altfel am început această aventură minunabilă și, ce să vezi, am uitat microfonul deschis! Ce s-a auzit pe radio nu mai conteaza și nu se poate spune aici! P.S. Eram putin nervos că nu îmi ieșise intervenția!”

Mesajul lui Cosmin Dimăncescu pentru ascultătorii Radio Impuls 

De la cel bun și cu siguranță `Nebun`, multă sănătate! Pupici cu sclipici.