DJ-ii Impuls

Mișu

 

Mihai Nicoară, alias Mișu, una dintre vocile „Uzinei de Dume”, face parte din echipa Radio Impuls de 10 ani. O regulă de aur după care se conduce în profesia lui este aceea că „Un om bun de radio trebuie să și asculte, nu doar să vorbească”

„Paradoxal, în radio am învățat să și ascult și să-mi dau seama că există două tipuri de oameni: cei care ascultă și cei care aud”

Cum a ajuns Mihai Nicoară să lucreze la Radio Impuls?

A trimis un CV și un DEMO, dar pentru că feedback-ul întârzia să vină și-a luat inima în dinți.

„Am pus mâna pe telefon și am sunat directoarea postului de la acea vreme. Mi-a răspuns amabil și mi-a propus să ne vedem la ea la birou la o cafea. Cred ca a decurs bine întâlnirea avută având în vedere că povestea asta o scriu în calitate de ANGAJAT ;)”

De ce a ales Mișu să facă radio

„Sunt bun de gură, foștii colegi de grupă de la Facultatea de Jurnalism pot confirma asta, dar și profesorii…exasperați. Mulți dintre ei sunt astăzi carunți datorită mie.”

Activitatea la radio nu a fost lipsită de întâmplari amuzante și gafe...

„În general, sunt predispus la gafe, atât în viața profesională cât și sentimentală. La radio țin minte că eram în direct, era concurs, a sunat o doamnă, atât de ragușită încât am întâmpinat-o cu <Bună ziua, domnule!>, ea raspunzând: <Mă numesc Ioana și vă sun pentru concurs>”.

Mesajul lui Mihai Nicoară pentru ascultătorii Radio Impuls

Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat!