Stiri mondene

Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost: „Trebuie să te simți bine undeva”

Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost
Delia și soțul ei sunt pasionați de călătorii și aleg întotdeauna destinații de lux, unde se bucură din plin de peisaje frumoase și de liniște.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt în din nou în vacanță, de această dată în Mexic. Nici Crăciunul nu l-au sărbătorit în România, cei doi preferând să se bucure de soare pe plajele însorite ale Zanziabarului. 

Delia a declarat în numeroase interviuri că nu știe câte țări a vizitat și nici nu a ținut vreodată vreo listă cu destinațiile pe care le-a vizitat. Ba din contră, artista declară mereu că ar putea spune mult mai repede destinațiile pe care nu le-a vizitat, dar și-ar dori. 

Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost

„Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu în mare pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo 10 zile pentru aia și să închiriem o mașină și să o luăm frumos cum trebuie. Vreau să văd multe lucruri acolo. Nu știu de ce, Peru. Hawai mă atrage, e tare, e mare și munte”, a declarat Delia în cadrul unui podcast cu Micutzu. 

Cum își alege Delia vacanțele 

Delia spune că pentru a merge într-o destinație turistică, aceasta trebuie să fie sigură, în trecut, având ceva experiențe neplăcute cu un trib din Africa.

Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost

Citeste si: Delia, aventuri din vacanță. A fost la un pas de a fi luată la bătaie: „În Africa m-am simțit în nesiguranță”

„În primul rând trebuie să te simți safe undeva. Nu te duci în plin război undeva. În general tot ce înseamnă Asia, mai mult pe partea asta de budiști, sunt foarte calzi oamenii și primitori. Și în relație cu turiștii... nu m-am simțit niciodată în nesiguranță în Thailanda, în Laos”, a declarat Delia. 

În ceea c

e privesc destinațiile turistice în care Delia nu ar mai merge, artista nu prea s-a putut hotârî. 

„N-aș mai merge în zone din Turcia, gen Antalya, pentru că nu ai ce să faci acolo, nu e nici marea mișto. E genul ăla de all inclusive cu foarte mulți oameni. Dacă mă gândesc la o țară nu aș ști ce să spun. Până și în Germania m-aș întoare. M-aș duce pe munți”, a declarat Delia în cadrul unui interviu. 

Delia a spus că iubește Londra și Paris, dar nu s-a declarat cucerită de Barcelona, destinația preferată de zeci de mii de turiști. Artista spune că este mult prea aglomerat pentru gusturile ei.