Stiri mondene

Delia şi-a arătat posteriorul ferm în vacanța din Zanzibar: „Trăiești visul...”

Delia, în costum de baie în Zanzibar
Delia și-a petrecut sărbătorile de iarnă într-o vacanță în Zanzibar și i-a încântat pe fanii ei cu o fotografie rară în costum de baie.

Delia a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-o vacanță exotică de neuitat în Zanzibar. Artista și soțul ei petrec clipe de vis pe plajele cu nisip fin, iar Delia se bucură din plin de soare și de natură.

Artista a postat pe conturile de socializare mai multe fotografii din vacanța de vis pe care o are, iar printre altele a postat și o fotografie în care se vede tot efortul ei în sala de fitness. Este cunoscut faptul că artistei îi place foarte mult să facă sport, să alerge în natură, iar acest lucru se poate observa în cea mai recentă fotografie postată de artistă.

Delia, în costum de baie în Zanzibar

Delia s-a fotografiat în mare, scoțându-și în evidență posteriorul foarte bine lucrat. Fanii au fost încântați să o vadă pe Delia în costum de baie, mai ales că artista postează rar fotografii în astfel de ipostaze.

„Câte poze are Delia în costum de baie?? Nu cred că a postat 10. Cea mai frumoasă Divă”, „Vreau și eu acolo”, „Cine te-a făcut om mare și arătos?”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fani pe rețelele de socializare.

Delia, o altă vacanță de vis într-o locație exotică. De curând s-a întors din Maldive

La o altă postare pe care Delia a făcut-o pe Instagram, unul dintre fani a apreciat-o pentru modul în care își trăiește viața.

„Sărbători fericite, Delia. Tu trăiești visul fiecărui om!”, a scris un internaut.

Delia, în costum de baie în Zanzibar

Nu de mult timp, Delia s-a întors dintr-o vacanță în Maldive, oiar faptul că acum este în Zanzibar, nu poate decât să ne transmită decât că artista și soțul ei se bucură din plin de timpul liber pe care îl au datorită pandemiei.

„Pentru mine este prima dată când am o pauză atât de mare și pot să trăiesc ca un om normal. Un om normal care se trezește la o oră, se culcă la o oră, mănâncă la orele la care trebuie și nu-și petrece foarte mult timp într-o dubă mergând la Suceava de cinci ori pe săptămână”, a declarat Delia în cadrul unui podcast.