Stiri mondene

Loredana Groza și Delia s-au întâlnit în vacanță! Juratele au dansat pe mese până în zori

Delia și Loredana Groza vacanță
Vedetele autohtone au ales să fugă de frigul și zăpada din România spre destinații exotice, la mare, la soare,acolo unde distracția este în toi.

Jumătatea feminină a juriului X Factor a ales să plece în Mexic, unde se bucură din plin de plajă și de distracție. Ba mai mult, Delia și Loredana Groza s-au întâlnit într-una din seri și au făcut un show pe măsură. Artistele au petrecut până în zori într-un local din Mexic și chiar s-au filmat în timp ce dansau pe mese și se distrau alături de prieteni. 

Delia și Loredana Groza vacanță

Citeste si: Delia şi-a arătat posteriorul ferm în vacanța din Zanzibar: „Trăiești visul...”

Loredana Groza și Delia au ales aceleași destinații de vacanță

Loredana Groza se află în stțiunea Tulum, Mexic de mai bine de o săptămână, în vreme ce Delia a aterizat în urmă cu două zile alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Artista nu s-a declarat foarte mulțumită de stațiunea Tulum, Delia alegând în ultimii ani destinații liniștite de vacanță. Delia a petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar şi Cancun.

Delia și Loredana Groza vacanță

Loredana Groza, de altă parte, se simte excelent în Tulum, iar asta se vede din postările zilnice de pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut spectacol pe un şezlong la plajă, unde şi-a etalat posteriorul bombat în toată splendoarea lui, într-un body superb de culoare crem.

Delia și Loredana Groza vacanță