Stiri

Destinații unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023

destinatii craciun si revelion
Destinații unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023 [Sursa foto: Pixabay ]
Iată care sunt destinațiile în care puteți face plajă de Crăciun și Revelion 2023.

Destinații unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023. Perioada sărbătorilor de iarnă este ideală pentru vacanțe, motiv pentru care tot mai mulți români aleg să plece în străinătate. În timp ce multe persoane aleg să își petreacă Crăciunul și revelionul în țară, în special în zona de munte, mulți dintre români aleg destinații exotice.

Pentru cei care își doresc o escapadă departe de frig și vor să petreacă trecerea în Noul An pe o plajă, v-am pregătit o listă cu destinații unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023.

Destinații unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023

1. Tenerife

Mulți europeni se refugiază în Tenerife atunci când vor să fugă de vremea rece. Tenerife este una dintre cele mai exotice și bine cotate destinații în prima lună a anului, temperaturile medii pentru luna ianuarie sunt de 20 de grade Celsius. Este unul dintre puținele locuri din Europa unde poți petrece intrarea în Anul Nou în costum de baie

tenerife
Tenerife, destinație unde poți face plajă de Crăciun 2022 sau Revelion 2023[Sursa foto: Pixabay ]

2. Dubai

Dubai a fost întotdeauna una dintre destinațiile preferate pentru trecerea în Anul Nou, în special pentru focurile de artificii din noaptea dintre ani. Turiștii se pot bucura de zile de plajă chiar și în perioada sărbătorilor. Mai mult decât atât, Dubai este o destinație populară și pentru obiectivele sale turistice, cum ar fi Burj Kalifa, Dubai Mall, o stațiune de ski interioară și un imens parc acvatic.

3. Madeira

În Maderia temperaturile nu depășesc 27-28 de grade pe timpul verii, iar în perioada iernii 18-20 de grade. Madeira este renumită pentru un spectacol de artificii în noaptea de Revelion.

Citește și: Destinații de vacanță pentru Crăciun și Revelion! Idei de vacanțe în Europa

În 2006, în Madeira a fost înregistrat un record: 17 tone de explozibil, 8000 de artificii pe minut, cu care a intrat în Cartea Recordurilor. Focurile pot fi văzute din orice punct al insulei.

4. Egipt

Egiptul este o destinație ideală pentru cei care își doresc să se bucure de temperaturile de vară în luna decembrie. Vizitatorii se pot bucura de vremea caldă, de plaje, cât și de obiectivele turistice. Anul Nou egiptean este numit „Anul Nou Hijri” și este un moment de sărbătoare. Durează trei zile și începe în prima zi de Muharram, care este prima lună din calendarul musulman.

thailanda
Thailanda, destinații exotică de Crăciun 2022 sau Revelion 2023[Sursa foto: Pixabay ]

5. Thailanda

Thailanda este o destinație din ce în ce mai căutată de turiștii din toată lumea. Pentru Revelion, această destinație este una care îi va face pe vizitatori să aibă o experiență de vis, în primul rând pentru plajele cu nisip fin și peisajele de vis. Temperaturile sunt foarte ridicate, ceea ce face Thailand o destinație ideală pentru a fugi de vremea rece.