Stiri mondene

Delia Matache, momente de panică! Ce a pățit artista în aeroport?!: „Aoleu, vreau afară! Mi-o dă cu anxietate”

Delia Matache, moment de panică în aeroport
Delia Matache [Sursa foto: Facebook]
Delia Matache a trecut recent printr-un moment de panică în aeroport. Uite cu ce problemă se confruntă artista!

Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a trecut printr-un moment de panică în aeroport. Iubește foarte mult să călătorească, însă, în același timp, urăște aglomerația din aeroporturi. La cel mai recent zbor, jurata de la „iUmor” a rămas surprinsă când a văzut ce se întâmplă în aeroport și a ținut să-i anunțe pe fanii săi că ceea ce se întâmpla acolo poate fi descris printr-un singur cuvânt: haos.  

„Aeroportul plin. Haos. Lipsă de oxigen. Aoleu, vreau afară. Mi-o dă cu anxietate", este mesajul transmis de Delia Matache fanilor din mediul online.

Citeste si: Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei sale: „Un copil fericit”! Cât de mult s-a schimbat artista până în prezent

Delia Matache, moment de panică în aeroport
Delia Matache, moment de panică în aeroport[Sursa foto: Facebook]

Ulterior, după ce a trecut cu bine prin mulțimea de oameni din aeroport, vedeta a răsuflat ușurată când s-a văzut alături de soțul ei în avion.

Delia Matache a mărturisit că pentru ea ar fi ideal dacă s-ar muta în pădure, unde să nu vadă picior de om și să nu audă decât foșnetul frunzelor și sunetul animalelor.

„Unde mi-e private jet-ul? C  ă n-a venit… Glumesc, n-am… Ok, nu glumesc! Am, dar mi-e frică cu el. N-are apă la ștergătoare și are in jigler înfundat… Doresc să mă mut în pădure, ce trebuie să fac?',  a mai scris Delia pe Instagram. 

Delia Matache, moment de panică în aeroport
Delia Matache[Sursa foto: Facebook]

Delia Matache, despre momentele de anxietate: „Dispare și reapare”

Anxietatea este o problemă care nu-i ocolește nici pe oamenii care au cariere de succes! Delia Matache se află printre vedetele care s-au confruntat cu această problemă și a ales să vorbească pe această temă în cadrul unui interviu.

Delia Matache, moment de panică în aeroport
Delia Matache[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache, reacție dură la adresa celor care-i critică stilul vestimentar! Ce mesaj le-a transmis artista?!: „Ipocriților! Lăsați traumele că nu mai țin de prezent”

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.   Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care numi face provoacă plăcere”, a dezvăluit Delia Matache.

Citește continuarea aici!