Stiri mondene

Delia Matache, comparată cu Loredana Groza! Imaginea care a stârnit controverse pe rețelele sociale: „Ce schimbare! Ai grijă să nu ajungi în cealaltă extremă”

Delia Matache, comparată cu Loredana Groza! Imaginea care a stârnit controverse pe rețelele sociale
Delia [Sursa foto: Facebook]
Delia a atras atenția fanilor din mediul online, după ce s-a fotografiat într-o ipostază sexy. Cum au reacționat internauții când au văzut-o?!

De-a lungul timpului, Delia Matache și-a obișnuit fanii cu un stil vestimentar excentric! Jurata de la „iUmor” alege să poarte ținute elaborate compuse, de cele mai multe ori, din haine largi, supradimensionate, în combinații de culori vii și imprimeuri ieșite din comun. Recent, artista a reușit să uimească cu o fotografie ce a aprins imediat imaginația fanilor săi de pe Facebook. Vedeta a ales să poarte o bluză foarte scurtă, roz, prinsă foarte puțin în partea din față.

Se poate observa cu lejeritate că nu are sutien pe sub articolul vestimentar. În partea de jos a ținutei a ales o pereche de blugi, care sunt mulați și ei. Fotografia nu a putrut trece neobservată, unii au felicitat-o pentru apariția ei, alții chiar au comparat-o cu Loredana Groza.

Citeste si: Răspunsul dur dat de Delia după ce un fan i-a scris că e însărcinată. Fanii au reacționat: „Unica vedetă din România de o văd ăștia însărcinată în fiecare lună”

„Mai pui și tu dragă câte o poză cu feminitate? Bravo. (…) Loredana este geloasă! (…) Păi numai Loredana Groza? (…) Dacă ai luat stilul Billie Eilish cu hainele alea colorate și supradimensionate nu ai mai avut ocazia să-ți arăți corpul. Ți-a convenit, dar și suferi puțin pentru că nu te-a mai apreciat lumea pentru frumusețea corporală. Nu e rău să dai puțină sare, dar ai grijă să nu ajungi in extremă cealaltă. (…) Ce schimbare! Parcă ești Lory. (…) În sfârșit a dat bunul Dumnezeu să o vedem și noi pe Delia Matache în ceva mai sexy. În ultimă perioada am crezut că face reclamă la îmbrăcăminte pentru circ.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe Facebook.

Delia Matache, comparată cu Loredana Groza! Imaginea care a stârnit controverse pe rețelele sociale
Delia[Sursa foto: Facebook]

Delia Matache, reacție dură la adresa celor care-i critică stilul vestimentar

Deși Delia Matache nu se sfiește să poarte tot ceea ce îi place, gurile răutăcioase au sărit asupra ei cu un val de critici. Sătulă să fie criticată pentru stilul vestimentar pe care-l abordează, jurata de la „iUmor” a răbufnit în mediul online. Fără a ezita vreo secundă, cântăreața a ținut să le transmită un mesaj dur, spunând că fiecare femeie e liberă să arate cum vrea.

Delia Matache, comparată cu Loredana Groza! Imaginea care a stârnit controverse pe rețelele sociale
Delia[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei sale: „Un copil fericit”! Cât de mult s-a schimbat artista până în prezent

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară.  Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.", este mesajul dur transmis vedetă.

Citește continuarea aici!