Stiri mondene

Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi: „Pentru mine este o formă de protecție”

Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi
Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi [Sursa foto: Facebook]
Delia a vorbit despre stilul ei vestimentar. Care este motivul pentru care artista poartă mereu haine largi?!

Delia se află printre artistele care nu se axează foarte mult pe imagine când apare pe micile ecrane sau când urcă pe scenă, dovadă că poartă mereu haine foarte largi. Invitată în cadrul unui podcast, jurata de la „iUmor” a vorbit despre motivul pentru care poate fi văzută foarte rar în ținute mulate. Îndrăgita artistă a mărturisit că pentru ea hainele largi sunt o formă de protecție, iar vedetei îi place să se simtă protejată, asemenea unui copil.

Citeste si: Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, dezvăluiri despre succes! Cât de mult se sprijină cei doi soți?!: „Ne completăm extrem de bine”

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr” a spus Delia Matache.

Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi
Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi[Sursa foto: Facebook]

Delia Matache a împlinit 40 de ani

Delia a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani! Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fanii ei, pe scenă, acolo unde s-a bucurat de căldura și iubirea pe care le-a primit de la cei care o apreciează, dar și din partea celor mai apropiați prieteni. Jurata de la „iUmor” a postat o mulțime de fotografii de la concerte și a primit zeci de urări de la vedete și de la fani. 

Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi
Delia Matache a recunoscut de ce preferă să poarte haine largi[Sursa foto: Facebook]

“La mulți ani, Delia! Să ai parte de lucruri cât mai frumoase, după sufletul tău minunat! Închin și eu un pahar de prosecco în cinstea ta!”, este mesajul de la Andra.

Citeste si: Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră: „N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum”

“Pentru totdeauna a ta. La mulți ani, prietena mea”,  a fost mesajul Antoniei.

“Happy birthday, Didi”, a scris Codrin Maticiuc.

Citește continuarea aici!