Stiri mondene

Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei sale: „Un copil fericit”! Cât de mult s-a schimbat artista până în prezent

Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei!
Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei! [Sursa foto: Facebook]
Delia Matache a postat imagini rare cu ea din copilărie. Uite cum arăta artista și cum au reacționat fanii săi din mediul online când au văzut-o!!

Delia Matache este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară! De-a lungul anilor, vedeta a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale toate momentele frumoase din viața sa. De această dată, jurata de la „X Factor” a publicat o serie de fotografii cu ea din copilărie, iar internauții au fost foarte bucuroși s-o vadă pe artistă.

Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei!
Delia Matache, imagini rare din perioada copilăriei![Sursa foto: Facebook]

Copil fericit!'', este mesajul atașat la fotografiile postate de artistă.

Imaginile vedetei nu au trecut neobservate, internauții au reacționat imediat și i-au lăsat mai multe comentarii de apreciere, semn că îi urmăresc activitatea din mediul online.

Citeste si: Delia Matache, dezvăluiri emoționante despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră: „N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum”

Frumoasă de mică”, „ Ce frumoasă ești”, „O dulceață de fetiță”, „Ce frumos”, „De mică ai fost frumoasă! Ce vremuri, ce tinerețe”, „O artistă adevărată”. Superbă”, sunt câteva din reacțiile lăsate de internauți.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia Matache, dezvăluiri despre perioada copilăriei

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Delia Matache a vorbit despre perioada copilăriei, dar și despre relația pe care o are cu mama sa. Cu toate că a avut o copilărie plină de lipsuri, părinții juartei de la „X Factor” au încercat să-i ofere tot ce era mai bun.

Delia Matache despre perioada copilăriei
Delia Matache despre perioada copilăriei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, dezvăluiri despre succes! Cât de mult se sprijină cei doi soți?!: „Ne completăm extrem de bine”

Ca toți cei din perioada de după comunism era bine, astăzi nu era bine. Astăzi, privind în urmă nu era bine. Atunci, copil fiind, nu aveai ce să faci. Au fost și ei formați, la rândul lor, de părinții lor. Nu am nimic de reporșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”,  a mărturisit Delia Matache.

Citește continuarea aici!