Stiri mondene

Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu! Cum reușesc să păstreze mereu o legătură armonioasă în cuplu: „Cred că suntem doi oameni echilibrați”

Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu
Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu [Sursa foto: Facebook]
Delia Matache a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Iată ce confesiuni a făcut artista!

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de ani de zile formează un cuplu cu Răzvan Munteanu. Cei doi nu sunt doar un cuplu, ci și o echipă. Au pasiuni comune, profită de fiecare moment petrecut împreună, pleacă în vacanțe spectaculoase, descoperindu-se zilnic unul pe celălalt. Deși nu se afișează prea mult împreună pe rețelele sociale, artista și alesul inimii sale sunt de nedespărțit.

Răzvan Munteanu este și managerul artistei, iar aceștia fac o echipă bună atât în viața profesională, cât și în cea personală. Artista a fost întrebată adesea despre secretul relației lor, iar ea nu a ezitat să dezvăluie rețeta succesului, dar și cum reușesc să păstreze o legătură armoniosă în cuplu.

Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu
Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Răspunsul dur dat de Delia după ce un fan i-a scris că e însărcinată. Fanii au reacționat: „Unica vedetă din România de o văd ăștia însărcinată în fiecare lună”

„Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Trei calități ar fi prea puțin, el este mult mai complex. Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a spus Delia Matache.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia Matache și Răzvan Munteanu călătoresc mereu împreună: „Am vizitat zone ciudate”

Delia Matache  și partenerul ei de viață au vizitat foarte multe colțuri ale lumii și au împărtășit cu internauții imagini inedite din escapadele lor. În ultima perioadă, Jurata de la „iUmor” a spus că s-a concentrat mai mult pe zonele muntoase și amândurora le place să exploreze natura.

Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu
Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Delia Matache, reacție dură la adresa celor care-i critică stilul vestimentar! Ce mesaj le-a transmis artista?!: „Ipocriților! Lăsați traumele că nu mai țin de prezent”

„Sunt foarte multe. Dar în ultima perioadă iubesc muntele și totul se focuseaza pe trasee montane. S-au întâmplat multe de-a lungul anilor. Ne-a prins noaptea pe trasee, am pierdut avioane, am vizitat zone ciudate și am mâncat lucruri ciudate.”, a mai povestit artista, pentru Fanatik.ro.