Lansări muzicale

Delia a lansat piesa „Racheta”

Delia a lansat piesa „Racheta”
Delia a lansat piesa „Racheta” [Sursa foto: Captură YouTube]
Delia marchează ziua de 1 iunie cu un cadou pentru fanii săi: noul single ”Racheta” lansat cu videoclip de animație creionat pe baza desenelor făcute de artistă.

Delia Matache a marcat ziua de 1 iunie cu un cadou muzical pentru fanii săi. Artista a lansat piesa „Racheta”. Single-ul a fost lansat cu un videoclip de animație creonat pe baza desenelor animate. „Racheta” este primul videoclip animat al Deliei, realizat de regizorul Andrei Tutor Popa. Piesa a fost compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi. De asemenea, Delia este primul artist din România care a lansat o piesă via NFT.

Delia a lansat piesa „Racheta”
Delia a lansat piesa „Racheta”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu credeam că o să mai văd ceva animat atât de frumos şi emoţionant. Până şi desenele din ziua de azi promovează doar violența și răutatea. Încă o dată, Delia vine cu ceva fresh și emoționant!”/ „Cel mai tare video. Mi-a venit să plâng”/ „Mi-ai făcut cel mai frumos cadou de ziua copilului”, sunt câteva din reacțiile fanilor.

Videoclip: Delia- Racheta 

Delia este primul artist din România care a lansat o piesă via NFT, respectiv ”Racheta” în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury care include și versiunea acustică a piesei, meet and greet cu Delia, 3 desene în creion făcute de ea, colecție de fotografii și autocolante, casetă audio și walkman personalizat. Delia a lansat anul acesta piesa ”În Rai”, cu NANE, a doua colaborare cu acesta după hitul „Cum era”. 

Delia a lansat piesa „Racheta”
Delia a lansat piesa „Racheta”[Sursa foto: Captură YouTube]

Delia este unul dintre artiștii care își compune piesele și se implică în procesul creativ, ”Cine m-a făcut om mare”, ”Aruncă-mă”, ”Rămâi cu bine”, ”Despablito”, ”În Rai”, ”Cum era”, ”Să-mi cânți”, ”1234”, ”Acadele” sunt doar câteva dintre hiturile care bucură publicul și au cucerit topurile radio și TV.

„Racheta” este al doilea single lansat de Delia cu Roka Records, după „În Rai”.