Stiri mondene

Delia Matache, moment emoționant! Artista a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu: „El este familia mea”

Delia Matache, moment emoționant! Artista a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei
Delia Matache [Sursa foto: Facebook]
În cadrul unui podcast, Delia Matache i-a făcut soțului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa artistă este o persoană norooasă pentru că are lângă ea un soț care o ajută de fiecare dată și o iubește necondiționat. Sunt împreună de 11 ani, iar de 9 ani sunt căsătoriți. Jurata de la „iUmor” se declară o femeie împlinită alături de Răzvan Munteanu.

Invitată în cadrul unui podcast, Delia Matache i-a făcut partenerului ei de viață cea mai frumoasă și emoționantă declarație de dragoste.

Îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei. Conform spuselor sale, Răzvan Munteanu a apărut în viața sa fix în momentul potrivit. Mai mult, Dela Matache a ținut să precizeze că soțul ei reprezintă, de fapt, familia sa.
Delia Matache, moment emoționant! Artista a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei
Delia Matache[Sursa foto: Captură YouTube]

„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”,  a spus Delia Matache .  

Delia Matache, moment emoționant! Artista a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei
Delia Matache și Rărvan Munteanu[Sursa foto: Facebook]
 

Cine este Răzvan Munteanu?

Răzvan Munteanu este un om de afaceri de succes, orginar din Târgu Jiu, care deține două cluburi în Centrul Vechi și este partener într-o companie de construcții. Între timp a devenit și manager-ul Deliei, fiind asftel omul care o susține pe toate planurile.

„În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez , declara Răzvan Munteanu