Stiri mondene

Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei și a vorbit despre copii: „Simt că aș fi o mamă extraordinară, dar...”

Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară”
Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară” [Sursa foto: Captură YouTube]
Delia a stat de vorbă cu Andra în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” și au ajuns și la subiectul „copii”. Ce spune Delia despre posibilitatea de a fi mamă.

Podacastul cu Andra și Delia a fost cel mai așteptat podcast de săptămâna aceasta! Cele două artiste se cunosc încă de la lansarea lor și se spunea despre ele că ar fi rivale, fiind cele mai bune voci de la noi din țară. Însă cele două au ales să elucideze misterul și au declarat că nu poate fi vorba de niciun fel de rivalitate între cele două, ba din contră, au foarte multe lucruri în comun.

Atât soțul Deliei cât și soțul Andrei, sunt din Târgu Jiu, cele două artiste mergând una la nunta celeilalte și distrându-se până în zori. 

Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară”
Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară”[Sursa foto: Captură YouTube]

Delia și Andra au vorbit în cadrul podcastului despre cariera lor, amintiri, vacanțe, dar și despre soții lor. Bineînțeles că discuția lor a dus și la subiectul despre care Delia a tot discutat de-a lungul anilor: copii. 

Delia, noi declarații despre postura de mamă. De ce nu face un copil deși știe că ar putea fi o mamă „extraordinară”

Cu toate că Delia este înnebunită după cei doi copii ai surorii sale, artista nu s-a hotărât să facă acest pas și a și explicat de ce. 

Delia: Gândidu-mă la mediul ăsta de familie, mie îmi e teamă. Îmi e teamă să aduc un copil. Nu văd o lume superbă. Dar niciodată nu a fost și cred că aș fi genul de părinte fricos. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduc un copil într-o lume nesigură și tu aduci un suflet nevinovat. Te gândești că la un moment dat pleacă din mediul lui și intră în lumea asta gri. Și mă gândesc dacă fac ceva bun sau dacă e din normele existente. Știu că pot să fiu o mamă mișto, dar știu și realizez că o să am foarte multe frici. 

Andra: Sunt inevitabile. Eu mi-am dorit foarte mult copil, dar în momentul în care am realizat câte griji au apărut dintr-o dată am zis: în ce m-am băgat. Îi iubesc enorm, dar mi se pare că e cel mai greu examen al vieții mele. Să pot să le fiu mamă și să fiu la înălțime, dar așa cum te-am văzut cu grijile astea, mi se pare că ai fi o mamă extraordinară. 

Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară”
Delia Matache și-a deschis sufletul în fața Andrei: „Simt că aș fi o mamă extraordinară”[Sursa foto: Captură YouTube]

Delia: Și eu simt că aș putea fi o mamă extrordinară, dar simt că aș putea să-mi mai iau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge și să nu mă... nu o să mai zic asta și la 60 de ani că nu o să mai am cum. 

Podcastul cu cele două artiste a fost urmărit într-un număr atât de mare de oameni încât a ajuns pe locul 17 în trenging la nici 24 de ore de la premieră. Acum că fanii le-au văzut pe cele două stând de vorbă, tot ce și-ar mai dori de la ele, ar fi o piesă care cu siguranță ar sparge toate topurile.