Stiri

Decizie radicală pentru soția prințului William! Ce obligație are acum Kate Middleton, din cauza prințului Harry

Decizie radicală pentru soția prințului William! Ce obligație are acum Kate Middleton, din cauza prințului Harry
Regina Elisabeta a II-a, decizie radicală pentru Kate Middleton. Ce obligație are acum soția prințului William, din cauza prințului Harry. Avem detalii în articol!

Reprezentanții coroanei britanice au anunțat că soția prințului William, Kate Middleton, va primi noi îndatoriri! După ce regina i-a luat titlurile ducelui de Sussex, Ducesa de Cambridge va prelua două dintre rolurile prințului Harry. Mai exact, Kate Middleton va prelua rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby.

Conform surselor, soția prințului William, în vârstă de 39 de ani, va deveni patronă a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia.

În tinerețe, Kate Middleton a jucat tenis și hochei, mai mult, ducesa de Cambridge  a susținut mult timp beneficiile fizice și mentale ale sportului. Kate Middleton patronează clubul All England Lawn and Tennis Croquet, al Asociației Lawn Tennis, SportsAid și 1851 Trust, care lucrează cu tineri. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Meghan Markle și prințul Harry își păstrează titlurile regale?

Biografa regală Ingrid Seward este de părere că Meghan Markle și prințul Harry și-ar putea păstra titlurile. Aceasta susține că Regina Elisabeta a II-a nu ar dori cu adevărat să le ia titlurile prințului Harry și a lui Meghan Meghan în această etapă a domniei sale.

„Nu cred că eliminarea titlurilor ar face multă diferență și ar părea foarte meschină. De asemenea, nu cred că este ceva ce Regina ar vrea să facă în acest stadiu al domniei sale. Ar fi mult mai jignitor doar să le ignorăm”, a spus Ingrid Seward.