Stiri

Regina Elisabeta a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa un volum cu memorii

Regina Elisbaeta a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa un volum cu memorii
Regina Elisbaeta a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa un volum cu memorii
Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a când a aflat că prințul Harry lansează autobiografia chiar în anul în Jubileului de Platină al reginei?!

Prințul Harry a semnat un contract cu editura americană Penguin Random House pentru a-și publica memoriile la sfârșitul anului 2022. Memoriile prințului Harry vor acoperi ”viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent”, inclusiv ”angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată”.

”Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și sper ca prin povestea mea – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat – să pot arăta că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât am

fi crezut.(...) Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omul care am devenit'',  a spus Ducele de Susex despre cartea pe care o va publica.  

Regina Elisbaeta  a II-a, decizie radicală după ce Prințul Harry a anunțat că va lansa un volum cu memorii
Prințul Harry lansează o carte cu memorii

Prințul Harry lansează cartea chiar în anul în Jubileului de Platină al Elisabetei a II-a 

După ce Prințul Harry a anunțat că va lansa o carte de memorii, Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie neașteptată. Potrivit surselor apropiate, familia regală este furioasă pe decizia Prințului Harry de a scoate o autobiografie chiar în anul în Jubileului de Platină al Elisabetei a II-a, care se va întinde pe mai multe luni în 2022.

În timp ce Ducele de Sussex este pregătit să predea editorilor un manuscris, familia regală profită de timpul pe care îl are la dispoziție pentru a pune la punct toate detaliile pentru sărbătoarea bucuriei, motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a va deveni primul monarh britanic care sărbătorește 70 de ani pe tron. Unii isideri prevedeau inclusiv că invitația reginei pentru ca Harry, Meghan și copiii lor să se alăture familiei regale pe balconul de la Palatul Buckingham va fi anulată.