Stiri mondene

Mesajul transmis de Kate Middleton de ziua lui Archie, fiul Prințului Harry

Mesajul transmis de Kate Middleton de ziua lui Archie, fiul Prințului Harry
Kate Middleton și Prințul William au postat în mediul online o fotografie de la botezul fiului lui Harry.

Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, sărbătorește astăzi cea de-a doua aniversare a sa, iar unchiul și mătușa lui au postat pe rețelele sociale o fotografie rară de la botezul lui. Fotografia care a fost făcută de Chris Allerton îi întruchipează pe Prințul Charles, Camilla, mama lui Meghan Markle, dar și pe sora Prințesei Diana.

„La mulți ani lui Archie, care astăzi împlinește doi ani”, a fost mesajul cuplului regal, potrivit Mirror.

Mesajul transmis de Regina Elisabeta a Marii Britanii de ziua lui Archie

Regina Elisabeta a preferat să posteze una dintre fotografiile în care Meghan și Harry l-au prezentat lumii pe Archie, în locul fotografiei tradiționale de pe treptele spitalului.

„Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor o zi de naștere foarte fericită”, a scris Regina în dreptul fotografiei.

Mesajul transmis de Kate Middleton de ziua lui Archie, fiul Prințului Harry

Mesajul de ziua de naștere a lui Archie vine după câteva luni dificile pentru frații William și Harry și nenumărate tensiuni între cupluri. Membrii Casei Regale a Marii Britanii au fost șocați de interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au oferit jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey, în care au făcut mai multe afirmații durerose. 

Prințul Harry a spus despre fratele lui că este „blocat” în mrejele monarhiei, în vreme ce Meghan a spus despre Kate că a făcut-o să plângă cu doar o zi înainte de nuntă.