Stiri

Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat pentru prințul Harry și Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat pentru prințul Harry și Meghan Markle
Regina Elisabeta a II-a
Pentru a pune capăt conflictelor care au afectat familia regală britanică, Regina Elisabeta a II- a a făcut un gest neașteptat pentru Ducii de Sussex. Avem detalii în articol!

În urma conflictelor cauzate de interviurile și declarațiile făcute în ultima vreme de Prințul Harry și Meghan Markle, Regina Elisabeta a II- a a găsit o modalitate de împăcare. Conform surselor apropiate, evenimentul care i-ar putea reuni pe toți membrii familiei este programat în vara anului 2022. Mai exact, este vorba de Jubileul de Platină, evenimentul marchează aniversarea a 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. ”Jubileul” cuprinde numeroase evenimente ce se vor desfășura în cadrul unui weekend de 4 zile. 

Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat pentru prințul Harry și Meghan Markle
Meghan Markle și Prințul Harry

„Ducele și Ducesa de Sussex au fost invitați oficial și sunt sigur că Regina abia așteaptă să îi vadă acolo.(...) Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de data evenimentului, însă există o limită cu câți membri ai familiei regale se pot afla acolo și este foarte posibil ca cei care contribuie activ să fie mult mai sus pe listă decât Harry și Meghan ”.

Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat pentru prințul Harry și Meghan Markle
Meghan Markle și Prințul Harry[Sursa foto: Captură YouTube]

Adevăratul motiv pentru care prințul Harry și Meghan Markle au acceptat celebrul interviu acordat lui Oprah Winfrey

În timpul interviului acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au vorbit depre viața din sânul familiei regale britanice! La început au existat numeroase zvonuri că au acceptat să dea interviul datorită prieteniei care o leagă pe Meghan Markle de Oprah. Recent, au ieșit la iveală mai multe detalii cu privire la adevăratul motiv al celor doi.  

„A fost o izbucnire din partea celor doi și nu are legătură cu titlul regal al lui Archie, așa cum s-a presupus. Acest lucru a fost discutat cu familia regală cu mult timp înainte. Harry și Meghan au acceptat să acorde interviul lui Oprah pentru că ultima decizie din separarea de familia regală britanică a inclus faptul că Harry nu poate să îți păstreze numirile onorifice militare. Asta l-a înfuriat maxim. El este foarte emotiv și numirile onorifice militare erau foarte importante pentru el”.  Citește continuarea aici.