Stiri mondene

Jador a dezvăluit care este povestea numelui de scenă la „Vin de-o poveste”

Jador a dezvăluit care este povestea numelui de scenă la „Vin de-o poveste”
De unde vine numele „Jador?” Dacă nu știați până acum răspunsul, îl vei găsi în articol. Jador a spus întreaga poveste în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Înainte de a fi „Jador” și de a fi atât de iubit de oameni, artistul este „Ionuț Remus Dumitrache”. Așa cum a spus și el în nenumărate interviuri, oamenii au fost cei care l-au ridicat și l-au făcut atât de cunoscut. Invitat în podcascul „Vin de-o poveste”, Radu Țibulcă l-a întrebat pe Jador cum a luat naștere numele său de scenă. „Jador” nu are vreo legătură cu numele său din buletin, așa că multă lume se întreabă de unde provine acest nume. 

„Cântam la un botez și l-am întâlnit pe DeSanto și știam că el e producător muzical. Și l-am întâlnit acolo și ăsta se uita așa la mine, îi plăcea, știi?! Cântam muzică populară, nu manele. M-am dus la el și i-am spus că vreau și eu să fac o melodie și a zis „Da, sigur! Uite numărul meu, sună-mă”. Trebuia să-l plătesc pe om pentru munca lui și am cântat vreo trei luni și am lucrat la un amanet tot vreo 3 luni și am strâns banii de piesă. M-am dus la el și el mi-a pus numele ăsta. Eu l-am ales, aveam mai multe variante”, a spus Jador în podcast-ul „Vin de-o poveste”. 

Jador vrea să-și facă propriul studio de înregistrări

Pentru că la Survivor România a avut foarte mult timp de gândire, Jador știe clar ce vrea să facă pe viitor. Are de gând să-și facă o casă, iar în interiorul ei să fie și un studio foarte perfomant dotat cu aparatură de ultimă performanță. Artistul a mai spus că este pregătit să investească oricât e nevoie. 

Jador a dezvăluit care este povestea numelui de scenă la „Vin de-o poveste”

„Eu sunt conștient că trebuie să mă vadă lumea, să am continuitate. Îmi doresc să-mi fac casa și acolo o să-mi fac un studio. Dacă e nevoie să investesc toți banii pe care îi fac într-un an de zile o să investesc. Sunt conștient că e o sumă foarte mare. Vreau să am studio-ul meu, să am casa mea de discuri. O să scot piese lunar, o să muncesc foarte mult pentru asta. Videoclipurile cât mai de calitate, să mă duc la concerte și să am un sound de calitate, să nu fie doar unul care vine cu orga”, a mai declarat Jador.