Stiri

O nouă funcție pe Instagram. Îți poți ascunde like-urile dacă vrei asta

 O nouă funcție pe Instagram. Îți poți ascunde like-urile dacă vrei asta
O nouă funcție pe Instagram. Îți poți ascunde like-urile dacă vrei asta [Sursa foto: Pinterest]
Instagram-ul pune la dispoziție o nouă funcție pentru utilizatori. Dacă nu vrei că urmăritorii tăi să vadă de la cine ai primit like-uri, poți ascunde asta.

Platforma de socializare Instagram a făcut un nou update pentru utilizatori. De acum ai posibilitatea să ascunzi like-urile pe care le primești de la prietenii din mediul virtual. Această decizie a mai existat și în trecut, însă înainte se făcea discreţionar și nu se lăsa decizia la „mâna” utilizatorilor. Astfel, noul test se referă atât la aprecierile pe care le primește internautul, cât și la cele pe care le oferă.

Ascunderea like-urilor este considerată a fi un remediu pentru anxietate în special în cazul utilizatorilor mai tineri, care ajung să se teamă că postările proprii nu vor avea suficient succes, iar acest lucru va fi vizibil tuturor.

Oamenii tind să dea like postărilor deja populare

Un studiu făcut în urma altor teste a arătat că cei mai mulți dintre internauți tind să dea like după ce o postare a devenit deja populară.

De altfel, aceeași regulă este valabilă și în caz contrar. Dacă o postare are like-uri puține, nici că va mai primi mai multe.

Decizia de a ascunde like-urile doar dacă utilizatorii vor vine după ce o parte dintre participanții la test și-au arătat dorința de a nu le fi ascunse like-urile. În următoarele săptămâni, un test similar va debuta şi pe Facebook. La fel ca pe Instagram, utilizatorii vor fi cei care vor stabili ascunderea sau afişarea like-urilor.