Stiri mondene

De ce s-au retras Prințul Harry și Meghan Markle de la Casa Regală?

De ce s-au retras Prințul Harry și Meghan Markle de la Casa Regală?
Prințul Harry și Meghan Markle i-au acordat un interviu realizatoarei Oprah Winfrey, interviu în care au spus, printre altele, de ce au plecat de la Casa Regală

Prințul Harry și Meghan au acordat primul interviu de la plecarea lor de la Casa Regală a Marii Britanii. Cei doi au stat de vorbă cu celebra realizatoare Oprah Winfrey și au scos la iveală detalii importante despre temerile lor cele mai mari.

Postul CBS a postat scurte secvențe din interviul care se va difuza pe 7 martie 2021. Prințul Harry a mărturisit că a plecat de la Casa Regală din teama că tragedia cu Prințesa Diana s-ar putea repeta. Prințul a declarat că presa a fost extrem de dură cu familia lui și nu-și poate imagina cum a fost pentru mama lui să treacă prin tot acest proces singură.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”, a spus Harry, referindu-se la mama sa, prinţesa Diana, care era urmărită de presa tabloidă britanică şi a murit la vârsta de 36 de ani într-un accident de maşină la Paris, după divorţul de prinţul Charles.

De ce s-au retras Prințul Harry și Meghan Markle de la Casa Regală?
„Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”, a mai spus Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante în primul lor interviu de la plecarea din Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle s-au plâns multă vreme de modul în care presa britanică i-a tratat pe cei doi soți, în special pe Meghan Markle. O replică de-ale prezentatoarei Oprah Winfrey a stârnit rumoare în toată presa și multă lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle ce au spus cei doi duci, mai ales că prezentatoarei i s-a permis să adresese orice întrebare. 

De ce s-au retras Prințul Harry și Meghan Markle de la Casa Regală?

„Aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici”, a afirmat Oprah Winfrey. 

Într-un alt cadru, prezentatoarea a întrebat-o pe Meghan dacă a tăcut sau dacă așa i s-a spus să procedeze. Răspunsul îl vom afla cu toții duminică, 7 martie.