Stiri mondene

Soțul Georgianei Lobonț continuă războiul cu Armin Nicoară: „Eu nu joc în liga oamenilor bogați”

Soțul Georgianei Lobonț continuă războiul cu Armin Nicoară
Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț continuă [Sursa foto: Facebook]
Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț este departe de a se fi încheiat. Soțul cântăreței i-a transmis un mesaj tranșant celebrului saxofonist.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt din nou la cuțite după ce în urmă cu doar câteva luni a izbucnt un adevărat scandal între cei doi artiști din cauza unor piese pe care le-au lansat. Conflictul a apărut în urma acuzațiilor saxofonistului, iar la scurt timp nașa Georgiana Lobonț i-a adresat vorbe grele în mediul online. Disputa dintre cei doi artiști este departe de a se fi încheiat, mai ales după ultimele declarații ale lui Armin Nicoară. Iată ce spune saxofonistul. 

Citește și: Cauza decesului cântăreței Puica Igiroșanu: "A fost măicuța care a alinat sufletele celor aflați în suferință"

Armin Nicoară este din nou la cuțite cu nașa Georgiana Lobonț
Armin Nicoară și Claudia Puican[Sursa foto: Facebook]

Armin Nicoară este din nou la cuțite cu nașa Georgiana Lobonț

Armin Nicoară a făcut noi dezvăluiri despre scandalul cu nașa Georgiana Lobonț. Invitat în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, saxofonistul a povestit că Rareș Ciciovan, soțul artistei, i-a transmis un mesaj în care i-a sugerat că ei sunt în altă ligă, iar ulterior, a fost blocat pe toate rețelele de socializare. 

„Nu pot să mai spun nimic de Georgiana Lobonț.  Sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd. Eu mi-am spus durerea și oful și mi-au spus că ei sunt din altă ligă.

Iar o să îmi spună că mă duc peste tot și vorbesc. Claudia tot încearcă să calmeze apele, dar eu doar mi-am zis oful și am primit mesaj de la Rareș că ei sunt în altă ligă.

I-am zis lui Rareș că are 100% dreptate, că nu vreau să îi mai deranjez. Am multe de spus, dar când am avut multe de spus, nu a fost bine, a înțeles fiecare ce a vrut, cum a vrut și tot nu pot să zic că îmi dă lumea mie dreptate.

În momentul în care sunt acum, sunt foarte bine. Nu sunt genul să dau înapoi cu ce s-a dat în mine.

Eu nu joc în liga oamenilor bogați. Eu joc în liga oamenilor normali, sunt un om normal, nu mă consider în ligi mari.”, a spus  Armin Nicoară, la „Bărbați vs Femei”, o emisune realizată de WowNews.

Citește și: "Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu. Artistul Filarmonicii din Iași, descoperit spânzurat în casă

Georgiana Lobonț i-a transmis vorbe grele lui Armin Nicoară
Georgiana Lobonț[Sursa foto: Facebook]

Georgiana Lobonț i-a transmis vorbe grele lui Armin Nicoară

După ce Armin Nicoară a spus public că Georgiana Lobonț îi datorează o sumă de bani de pe urma unei colaborări muzicale, conflictul a luat amploare între cei doi artiști. În urma declarațiilor pe care artistul le-a făcut în cadrul unei emisiuni, în urmă cu ceva timp, nașa Georgiana Lobonț a răbufnit în mediul online și i-a adresat vorbe grele.

„Frustrarea și răutatea au ieșit la suprafață și azi. Telenovela continuă. Din acest moment, pentru mine acest om nu mai există pe lista mea de prieteni și nici în familia mea.

Tot ce am zis ieri am zis pe bună dreptate, eu vorbesc pe dovezi. Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. Eu nu am fost datoare și nu sunt nimănui. Piesele pe canalele noastre sunt postate în mod egal. Doar că una face mai bine ca cealaltă, pentru că ăsta e firescul. Dar la el nu este problema de bani, dar tot de bani vorbește. I-am zis aseară când m-a sunat să-și ceară scuze să-mi spună care este suma cu care el consideră că îi sunt datoare și să-mi trimită contul ca să i-o trimit pentru că eu nu sunt datoare nimănui, mă repet.

Azi a intrat în emisiune ca să repete ce a zis ieri. Am înțeles din tot ce face că nu este demn, nu are alte subiecte de discuție decât să caute circ și să se victimizeze, dar fără motive, mereu menționând de mine în orice subiect. , a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.