Stiri

Cum să-ți faci părul creț acasă, fără să fii nevoită să mergi la salon

Cum să-ți faci părul creț acasă, fără să fii nevoită să mergi la salon
[Sursa foto: Facebook ]
Foarte multe dintre fete îşi doresc bucle mari şi un păr creţ care să arate senzaţional şi pot reuşi acest lucru chiar şi fără să meargă la salon.

 Se poate întâmpla să ai nevoie urgentă să îţi ondulezi părul, iar la salonul la care mergi să nu poţi să îţi faci programare atunci când îţi doreşti. Multor fete li s-a întâmplat măcar o dată acest lucru, aşa că este bine să înveţi să îţi aranjezi părul creţ şi singură, acasă.

Cum să îţi faci părul creţ acasă şi să nu mai mergi la salon

 Foarte multe fete au probleme cu rezistenţa părului. Atunci când firul de păr este foarte subţire, este de indicat să îl protejaţi, fără să îl încreţiţi cu o sursă de căldură. Poţi folosi paie pentru suc pentru încreţirea părului. Este un proces mai lung, dar astfel vei avea grijă de părul tău şi nu îl vei deterioria. Pentru a-ţi încreţi părul prin acest procedeu, trebuie să iei şuviţe subţiri şi să le rulezi pe pai. Apoi, îndoi paiul şi prinzi şuviţa cu elastice. Repetă procedeul şi pentru restul şuviţelor, apoi foloseşte o eşarfă pentru acoperirea părului. Trebuie să rămâi peste noapte cu părul în acest fel, dar rezultatul va fi uimitor. Pentru mai multă strălucire, foloseşte ulei de argan.

Cum să-ți faci părul creț acasă, fără să fii nevoită să mergi la salon

  Un procedeu mai simplu este cu placa de îndreptat părul. Foloseşte placa doar pe părul uscat, pentru a nu-l deterioria. Procesul încpe cu împărţirea în mai multe şuviţe, pe care trebuie să le împleteşti. Apoi, trebuie prinse lejer între ele, după care fiecare codiţă va fi îndreptată, folosind placa de păr. Repeţi acelaşi procedeu pentru fiecare şuviţă, apoi poţi aplica fixativ, pentru mai mult volum.

 Îţi poţi încreţi părul şi pe părul ud, folosind multă spumă de păr şi un prosop. Trebuie să îţi aplcei capul pentru ca părul să se îndrepte în jos, apoi aplică spuma. Trebuie să repeţi acest procedeu la fiecare zece minute, până când părul se va usca în totalitate.

 Cea mai clasică metodă este folosirea bigudiurilor, reci sau calde. Cu cele calde, efectul este mai rapid, în timp ce cu cele reci, trebuie să aştepţi mai mult timp. 

Cum să-ți faci părul creț acasă, fără să fii nevoită să mergi la salon