Stiri mondene

Cum arăta femeia cu cei mai mari pomeți din lume înainte să se opereze

Femeia cu cei mai mari pomeți din lume
Femeia cu cei mai mari pomeți din lume [Sursa foto: Mirror.com]
Anastasia Pokreshchuk, un model de 32 de ani, a devenit fata cu cei mai mari pomeți din lume după mai multe intervenții chirurgicale. Iată cum arăta ea înainte.

Anastasia Pokreshchuk, un model de origine ucraineană, și-a schimbat complet fizionomia după ce serie de intervenții chirurgicale, iar acum își întreabă fanii dacă o preferă look-ul ei din prezent sau cel de dinainte de intervențiile chirurgicale.

La 26 de ani, tânăra era o tânără simplă, naturală, cu păr lung, șaten și cu foarte puțin make-up pe față. Dar ea și-a petrecut ultimii șase ani din viață schimbându-și complet modul în care ea arată, făcându-și o serie de intervenții chirurgicale pentru a arăta diferit față de alte fete de vârsta ei.

Femeia cu cei mai mari pomeți din lume
Femeia cu cei mai mari pomeți din lume [Sursa foto: Mirror.com]

Ea declară că este fata cu cei mai mari pomeți din lume, iar acum își întreabă fanii din mediul online dacă le place de ea cum arăta înainte sau cum arată acum. Modelul a postat o serie de fotografii „after/before” pentru ca fanii ei să-și dea seama de diferențe, cu toate că este de nerecunoscut în prezent.

Cum arăta Anastasia în trecut și ce spun fanii despre aspectul ei din prezent?! 

În fotografiile din trecut tânăra este înfățișată cu un păr brunet, ochi căprui și un machiaj lejer și fără filtre faciale. În prezent, însă, Anastasia a ales o culoare ceva mai stridentă pentru părul ei, a ales să-și pună lentile de contact albastre și se machiază mult mai strident, scoțându-și și pomeții în evidență. De altfel, și buzele sale au suferit schimbări de-a lungul timpului.

Femeia cu cei mai mari pomeți din lume
Femeia cu cei mai mari pomeți din lume [Sursa foto: Mirror.com]

Postarea de pe Instagram prin care modelul le arată fanilor transformarea prin care a trecut a strâns 21.000 de like-uri și mai mult de 1.600 de comentarii.

Un fan i-a spus că arată ca un super-erou din Marvel cu noul ei look, Anastasia nefiind deranjată de comentariul internautului, ba din contră, a răspuns cu un „da” și cu un emoji în formă de inimă. Un alt fan i-a spus că era mult mai frumoasă la 26 de ani, însă de data aceasta Anastasia nu a fost de acord cu replica fanului.

Sursa: Mirror.com