Stiri mondene

Ce conține trusa de machiaj a Innei

Inna
Inna [Sursa foto: Instagram]
Inna are propriul ei make-up artist și deși învățat foarte multe trucuri de-a lungul vremii, recunoaște că nu prea știe să le pună în aplicare.

Inna arată spectaculos la fiecare aparație a sa. De make-up-ul ei are grijă Anca, buna ei prietenă, și deși a învățat-o foarte multe trucuri de-a lungul vremii, Inna recunoaște că nu prea se pricepe să se machieze singură. Artista a dezvăluit în cadrul unui videoclip de pe YouTube că nu are deloc răbdare la machiaj, acesta fiind și motivul pentru care se machiază foarte rar de una singură. 

Citeste si: Fotografie incendiară cu Inna și Deliric! Artistul își mușcă iubita de posterior. Reacția fanilor FOTO 

Inna
Inna[Sursa foto: Instagram]

Inna are o trusă de make-up foarte mică. Iată explicați ei

Inna a dezvăluit în cadrul videoclipului că are doar șase produse de make-up și câteva pensule, asta pentru că ea consideră că nu  se potrivește orice tip de machiaj și nu prea știe cum să se aranjeze singură. 

Inna
Inna[Sursa foto: Instagram]

„Am învățat și eu foarte multe trucuri, dar niciodată nu-mi iese la fel de bine. Anca mereu îmi spune că e vorba de timp că nu poate ieși în 10 minute. Nu! Am stat o dată și o oră și tot nu mi-a ieșit.

Am o trusă compusă din șase produse și vreo patru pensule, pentru că nu știu să fac decât un tip de machiaj.

Ăsta pe care mi-l face Anca acum, dar puțin mai rău. Un fond de ten, o pudră, culori de ochi am doar negru și maro, rimel, un anticearcăn, contur de buze nude și roșu pentru că eu mă dau pe toată suprafața buzei. De curând am început să folosesc bază de machiaj. Recunosc, iese mai binemachiajul cu bază. Ai avut dreptate”, a spus Inna.