Stiri

Cum poți să ștergi sau să exporți parolele salvate în Chrome

Cum poți să ștergi sau să exporți parolele salvate în Chrome
[Sursa foto: Facebook ]
Google Chrome oferă posibilitatea de a şterge sau de a exporta parolele salvate.

 În cazul în care vrei să ştergi sau să exporţi parolele salvate în Chrome, ai aceste opţiuni. În cazul în care nu eşti singura persoană care foloseşte un computer, este bine să ştergi parolele pe care le-ai introdus pentru a te conecta pe anumite site-uri.

Cum poţi să ştergi sau să exporţi parolele salvate în Chrome

 Google Chrome este cel mai folosit browser la ora actuală.

Îţi oferă posibilitatea de a salva detaliile de contact, pe cele de plată, dar şi pe cele de conectare. De fiecare dată când introduceţi o parolă nouă într-un site Chrome vă va întreba dacă vreţi să o salvaţi. Mulţi dintre noi acceptăm salvarea anumitor parole din instict, deşi nu este de fiecare dată necesar.

 Pentru a şterge o parolă salvată în Chrome, operaţiunea este destul de simplă.

În primul rând, trebuie să deschideţi browserul. Apoi, mergeţi în dreapta sus, selectaţi profil, apoi parole. În dreapta site-ului selectaţi cele trei puncte, apoi elimină. Atât de simplu este!

Cum poți să ștergi sau să exporți parolele salvate în Chrome

 Şi pentru a exporta parolele, procedeul este la fel de uşor şi asemănător cu cel pentru ştergerea parolelor. După ce aţi deschis Google Chrome, selectaţi profil, apoi parole, după care alegeţi cele trei puncte de lângă "Parole Salvate", unde aveţi opţiunea de "Exportă".

Parolele se vor exporta în computerul dumneavoastră, sub forma unui document de tip CSV. 

Cum poți să ștergi sau să exporți parolele salvate în Chrome

  Pe lângă aceste opţiuni, poţi de asemenea să alegi afişarea parolelor. În dreapta site-ului, dă clic pe Afișează parola. Dacă blochezi computerul cu o parolă, ți se va solicita să introduci parola computerului. De asemenea există mai multe site-uri care generează o parolă random, pe care o poţi modifica însă. Dacă doreşti să editezi parolele, mergi în dreapta site-ului, dă clic pe Mai multe, apoi Modifică parola. Aceste operaţiuni sunt destul de simple, aşa că nu ar trebui să ai probleme când vrei să ştergi, să editezi, să afişezi sau să exporţi parolele.