Stiri

Cum poţi să foloseşte WhatsApp pe două telefoane?

Cum poţi să foloseşte WhatsApp pe două telefoane
Cum poţi să foloseşte WhatsApp pe două telefoane
WhatsApp anunța de mult timp eliminarea restricției care împiedica conectarea aceluiași cont pe alte dispozitive, însă fără a menționa că al doilea dispozitiv nu poate fi alt smartphone.

Momentan poți seta WhatsApp pe PC sau tabletă ca al doilea dispozitiv, păstrând contul principal deja autentificat pe un smartphone. Însă nu poți seta aceeași identitate de WhatsApp pe un al doilea smartphone. Limitarea ar urma să fie îndepărtată cu ajutorul unei noi funcții.

Ce este funcția Companion Mode 

Cu ajutorul Companion Mode vei putea autentifica același cont de WhatsApp și pe alte dispozitive smartphone, fără a fi delogat de pe telefonul folosit anterior.

Citeste si: Dimineața Nebună: Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot: „Face un copil sau plăteşte 615.000 de euro”. Audio

Cum poţi să foloseşte WhatsApp pe două telefoane
Cum poţi să foloseşte WhatsApp pe două telefoane

Vei putea înregistra un telefon „companion” indiferent dacă acesta rulează Android sau iOS, putând comunica de pe acesta la fel ca de pe dispozitivul principal. Administratorii WhatsApp spun că activarea Companion Mode se face prin ștergerea automată a istoricului deja salvat pe dispozitiv. Utilizatorii care doresc să păstreze atașamentele primite de-a lungul timpului sunt încurajați să și le copieze manual într-o altă locație, fie să le trimită pur și simplu unui alt contact, sau prin copierea manuală către un suport de memorie permanent.

Citeste si: Trupa Maneskin a lansat piesa „Supermodel”

Funcția este încă la stadiul experimental, lăsând șanse ca versiunea finală să scape de această limitare, oferind pur și simplu o modalitate de a folosi contul de WhatsApp pe al doilea telefon, fără alte limitări sau obstacole de ordin tehnic.

Sursă https://www.go4it.ro/