Lansări muzicale

Trupa Maneskin a lansat piesa „Supermodel”

Maneskin - „Supermodel”
Maneskin - „Supermodel” [Sursa foto: Captură YouTube]
„Supermodel" este noul single lansat de membrii formației Maneskin. Piesa a fost interpretată în premieră la Eurovision 2022.

Trupa Maneskin, câștigătoarea Eurovision 2021, a revenit cu un nou single fresh, intitulat „ Supermodel ”. Piesa a avut premiera live pe scena Eurovision, la Torino. Melodia are sub 2 minute şi jumătate, după modelul pieselor punk, fiind produs de hitmaker-ul Max Martin. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Måneskin (@maneskinofficial)

Citeste si: Maneskin, câştigătorii Eurovision, lansează o versiune a piesei ”I Wanna Be Your Slave”, în colaborare cu Iggy Pop

„Am compus "Supermodel" după ce am petrecut cele mai bune luni în L.A. Uneori eram surprinşi şi intrigaţi să aflăm că oamenilor le pasă aşa mult de ideea de "celebritate" şi statut, că sunt obsedaţi de cum arată şi de conexiuni.

Am început să ne imaginăm un personaj enigmatic Supermodel. Ea este cool, se distrează şi e sociabilă, dar în realitate are probleme, îşi ascunde tristeţea şi dependenţa. Într-un fel o iubeşti, deoarece ştie să se distreze, dar vrei să o şi eviţi, deoarece te-ar putea băga în belele.”, este mesajul transmis de trupa Maneskin.

AUDIO: Maneskin- „Supermodel”