Stiri

Cum poți debloca o persoană pe Facebook

Cum poți debloca o persoană pe Facebook
[Sursa foto: Facebook ]
Dacă vrei să îi acorzi cuiva o a doua şansă, iată cum poţi debloca o persoană pe Facebook.

 Dacă i-ai dat unei persoane block pe Facebook şi te-ai răzgândit în privinţa sa, poţi alege să deblochezi respectiva persoană, iar din acel moment va putea din nou să îţi vizioneze profilul sau să îţi scrie pe Messenger.

Cum poţi debloca o persoană pe Facebook din browser

 Pe Windows sau Mac, intră din browser în site-ul Facebook. În partea dreaptă sus, apasă pe săgeata îndreptată în jos, adică ultima iconiţă.

Se va deschide un meniul, iar de acolo selectează “Settings & Privacy". Din acest meniu, selectează "Settings", apoi Facebook te va trimite către “General Account Settings”. De aici, trebuie să selectrezi penultima opţiune de jos, "Blocking". Din pagina “Manage Blocking” care se va deschide, selectează secţiunea "Block Users", iar acolo vei vedea o listă cu toate paginile de Facebook pe care le-ai blocat. Selectează userul pe care vrei să îl deblochezi, apoi "Unblock" şi "Confirm". După ce deblochezi o persoană, aceasta va putea să te contacteze din nou, dacă existe taguri între tine şi respectiva persoană ele vor fi realocate, însă pe care le poţi elimina din "Activity Log". Atenţie, însă! Nu poţi bloca din nou o persoană decât după 48 de ore de când i-ai dat unblock.

Cum poți debloca o persoană pe Facebook

Cum poţi debloca o persoană pe Facebook din aplicaţia pentru telefon mobil

 Ai posibilitatea de a debloca o persoană pe Facebook atât de pe Iphone, cât şi de pe Android. Diferenţa este că pe Iphone meniul este în colţul din dreapta jos, iar la Android în colţul din dreapta sus. Selectează meniul, cele trei linii orizontale, apoi du-te la “Settings & Privacy". Alege apoi categoria "Settings", după care selectează "Privacy", iar în acest meniu vei găsi secţiunea "Blocking". Aici vei regăsi toate conturile pe care le-ai blocat şi poţi alege persoana pe care vrei so o deblochezi. Iar regulile sunt aceleaşi ca în cazul în care deblochezi o persoană din browser.